Amerikan Hastanesi Muayene Ücreti – Fiyatları

Amerikan Hastanesi

Özel hastaneler – İstanbul hastaneleri rehberinden Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi muayene ücretleri ile randevusuz muayene ve randevu alma hakkında bilgiler aşağıda yer almaktadır.

AMERİKAN HASTANESİ MUAYENE NE KADAR?

Amerikan T.C. Sağlık Bakanlığı’na bağlı olarak hizmet veren özel hastanedir. Amerikan Hastanesi SGK anlaşması olan bölümler – poliklinikler olduğu gibi (SGK, 4/a, 4/b ve 4/c (SSK – Bağkur – Emekli Sandığı) ile GSS) SGK anlaşması olmayan veya SGK’nın karşılamadığı bölümler, tedaviler, muayene ve tahliller de olabilmektedir. Sigortasız muayene ücretleri ile özel sağlık sigortası muayene ücretleri hakkında bilgileri aşağıdaki sorgulama servisinden edinebilirsiniz. Amerikan Hastanesi bölümleri, poliklinikleri ve doktorları: Acil servis, ağız ve diş hastalıkları, beslenme ve diyet, çocuk hastalıkları, dahiliye, detmatoloji (cildiye), estetik, fizik tedavi ve rehabilitasyon, göz hastalıkları, kadın doğum hastalıkları, kulak burun boğaz, kardiyoloji, nöroloji, ortopedi, psikiyatri (psikoloji), üroloji, tüp bebek merkezi muayene, tedavi, tahlil, test ve tedavi ücretleri – fiyatları özel sigorta fiyatlarını öğrenebilirsiniz. Şu haliyle Amerikan Hastanesi’nin SGK anlaşması var mı veya SGK geçerli mi sorusunun cevabı hayırdır. Ancak anlaşmalı kuruluşlar vardır. Bunun dışında her işlem için ücret ödenmek zorundadır.

İstanbul Amerikan Hastanesi doktorları – hekimleri: Dr. Burçak Kabaoğlu, Dr. Ahmet Musaoğlu, Prof. Dr. Ahmet Oktay, Prof. Dr. Aksel Seyahi, Prof. Dr. Ali Çetin Sarıoğlu, Prof. Dr. Alpay Çeliker, Prof. Dr. Ali Fahir Özer, Doç. Dr. Ari Boyacıyan, Prof. Dr. Aydın Alper, Prof. Dr. Aykın Şimşek, Prof. Dr. Aylin Pelin Çil, Prof. Dr. Barış Sönmez, Prof. Dr. Bedirhan Üstün

Amerikan Hastanesinde koronavirüs testi yapılıyor mu? Bu hastanede PCR labaratuvarı bulunmakta olup, PCR testi yani covid-19 testi – tahlili yapılmaktadır.
Amerikan Hastanesi’ne nasıl gidilir? (yol tarifi) Metrobüs ile Mecidiyeköy durağında inerek, metro ile Osmanbey istasyonunda inip Nişantaşı tarafından çıkarak veya Nişantaşı durağından geçen İETT hatları ile veya Şişli Teşvikiye’denden geçen minibüsler – dolmuşlar ile ulaşım sağlanabilmektedir. Bu hastane İstanbul’un merkezi noktalarına yakın konumdadır.
İstanbul Amerikan Hastanesi adresi nerede? İstanbul Avrupa Yakası, Şişli ilçesi, Nişantaşı’nda bulunmaktadır.

MUAYENE, TEDAVİ, TEST VE TAHLİL ÜCRETLERİ SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

*** Amerikan Hastanesi randevu alımı sistemi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

 

4 thoughts on “Amerikan Hastanesi Muayene Ücreti – Fiyatları


  1. Sakarya ili taraklı ilçesinde bulunmaktayım SSK dan emekli yıllara prostat sıkıntım var uromax hapi kullanıyorum ameliyat ücreti ve muayene ile ilgili bilgi almak istiyorum ilgilenirseniz memnun olurum iyi çalışmalar dilerim

  2. Merhaba eşime Cerrahpaşa’da aml (lösemi ) teşhisi kondu . Bir süredir tedavi oluyoruz. Ama burada çok bir netice alamadık.ben sizde bir bakılmasını istiyorum. Muayene ücretini ve tedavi aşamasındaki ücretleri öğrenmek istiyorum .

  3. Karaciğer, rektum ve prostat kanseri tedavisi görüyorum. Prof. Dr. Dursun Buğra hocadan randevu almak istiyorum. Ayrıca muayene ücretini de öğrenmek isterim. İyi çalışmalar.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7