Bayrampaşa Kolan Hastanesi Nerede – Nasıl Gidilir

bayrampaşa kolan hastanesi

İstanbul genelindeki hastaneleri ile yaygınlaşan Kolan Hastaneleri, Bayrampaşa’da da Bayrampaşa Kolan Hospital olarak hizmet vermek üzere çalışmalarını bitirmek üzere. Peki Bayrampaşa Kolan Hastanesi adresi nerede ve açılış tarihi ne zaman?

BAYRAMPAŞA KOLAN HASTANESİ NASIL GİDİLİR?

İstanbul Avrupa Yakası’nda merkezi bir konumda açılacak olan Bayrampaşa Kolan Hospital, Bayrampaşa Merkezi’nde Vatan Mahallesi – Terazidere semtinde yer alıyor. İnşaat aşaması hemen hemen bitmiş olan, tıbbi cihazlar ve malzeme nakilleri tamamlanmakta olan Bayrampaşa Kolan Hastanesi açılış tarihi henüz netleşmiş değil.  Bayrampaşa Kolan Hastanesi iş başvuruları, eleman alımı, personel alımları hakkında gelişmeler de tamamlanmak üzere.

Bayrampaşa Kolan Hastanesi nerede yer alacak?
Vatan Mahallesi – Esenler Caddesi üzerinde yer alacak olan hastaneye metro ile ulaşım sağlanabilecek. Terazidere metro istasyonunda inenlerin yürüyerek ulaşabilecekleri bir konumda olan hastaneye, İETT otobüsleri ( 83O – 33 – 39O hatları) ile Bayrampaşa – Esenler minibüsleri, Sultangazi – Bayrampaşa minibüsleri veya Eyüpsultan – Bayrampaşa dolmuşları ile tam önünde inecek şekilde ulaşım sağlanabilir.
Bayrampaşa Kolan Hastanesinde koronavirüs testi yapılıyor mu? Bu hastanede PCR labaratuvarı bulunmakta olup, PCR testi yani covid-19 testi – tahlili yapılmaktadır.

*** Bayrampaşa Kolan iletişim hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7