Kadıköy Şifa Hastanesi Kapandı mı – Açık mı

kadıköy şifa hastanesi

Özel hastaneler – İstanbul hastaneleri rehberinden Kadıköy Şifa Hastanesi açık mı kapalı mı, Kadıköy Şifa Hastanesi’ne ne oldu aşağıda bununla ilgili bilgiler yer alıyor.

KADIKÖY ŞİFA HASTANESİ NEDEN KAPANDI

Kadıköy’ün ünlü hastanelerinden Şifa Hastanesi, 4 yıl önce kadar bir süre önce Fiba Holding Sağlık Yatırımları’na satıldı. Fiba Holding’in bünyesinde bulunan Florence Nightingale Hastaneleri’nin bir şubesi olmak üzere satılan hastane şu anda Ataşehir Florence Nightingale Hastanesi olarak hasta kabulü yapmaktadır. FİBA Holding bünyesine katılan Kadıköy Şifa Hastanesi, 1976’da İstanbul Anadolu yakasının ilk özel hastanesi olarak kuruldu. 2005’te Ataşehir’de bir tıp merkezi açan Kadıköy Şifa, 2010’da da Ataşehir Şifa Hastanesi’ni kurdu. Birçok değişik alanda ayaktan ve yatarak tedavi hizmetleri veren Grup, evde sağlık hizmetleri de sunuyordu. Grup ayrıca uluslararası hasta merkezi ile yabancı hastalara hizmet veriyordu.

Fiba Holding’in yüzde 50 ortak olduğu Florence Nightingale Hastanelerinin ilk hastanesi 1989 yılında Şişli’de kardiyoloji ve kalp cerrahisi alanlarında hizmet vermek üzere kuruldu. Florence Nightingale hastaneleri günümüzde 700 yatak kapasitesi faaliyet gösteriyor.

*** kadıköy şifa hastanesi ataşehir hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7