Koç Üniversitesi Hastanesi Muayene Ücreti – Fiyatları

koç üniversitesi hastanesi

Üniversite hastaneleri – İstanbul tıp fakültesi hastaneleri rehberinden Bayrampaşa Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi muayene ücretleri ile randevusuz muayene ve randevu alma hakkında bilgiler aşağıda yer almaktadır.

KOÇ ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ MUAYENE NE KADAR?

Koç Üniversitesi Hastanesi T.C. Sağlık Bakanlığı’na bağlı olarak hizmet veren özel hastanedir. Koç Hastanesi SGK anlaşması olan bölümler – poliklinikler olduğu gibi (SGK, 4/a, 4/b ve 4/c (SSK – Bağkur – Emekli Sandığı) ile GSS) SGK anlaşması olmayan veya SGK’nın karşılamadığı bölümler, tedaviler, muayene ve tahliller de olabilmektedir. Sigortasız muayene ücretleri ile özel sağlık sigortası muayene ücretleri hakkında bilgileri aşağıdaki sorgulama servisinden edinebilirsiniz. Koç Üniversitesi Hastanesi bölümleri, poliklinikleri ve doktorları: Acil servis, ağız ve diş hastalıkları, beslenme ve diyet, çocuk hastalıkları, dahiliye, detmatoloji (cildiye), estetik, fizik tedavi ve rehabilitasyon, göz hastalıkları, kadın doğum hastalıkları, kulak burun boğaz, kardiyoloji, nöroloji, ortopedi, psikiyatri (psikoloji), üroloji, tüp bebek merkezi muayene, tedavi, tahlil, test ve tedavi ücretleri – fiyatları özel sigorta fiyatlarını öğrenebilirsiniz. Şu haliyle Koç Üniversitesi Hastanesi’nin SGK anlaşması var mı veya SGK geçerli mi sorusunun cevabı hayırdır. Ancak anlaşmalı kuruluşlar vardır. Bunun dışında her işlem için ücret ödenmek zorundadır.

İstanbul Koç Üniversitesi Hastanesi doktorları – hekimleri: Dr. Akın Akbulut, Dr. Erhan Bulutcu, Dr. Coşkun Çifci, Dr. Seçil Çetin, Dr. Kamil Darçın, Dr. Ömür Erçelen, Dr. Hüseyin Erdoğan, Dr. Yavuz Gürkan, Dr. Agah İşgüzar, Dr. M. Ahmet Karakaya, Dr. Mete Manici, Dr. Bahadır Hakan Oğuz, Dr. Özlem Özkalaycı, Dr. Muhammet Selman Söğüt, Dr. Yılmaz Yenigün, Dr. Timur Selçuk Akpınar, Dr. Yeliz Aydemir, Dr. Farıd Babashov, Dr. Fadime Buket Bayram, Dr. Özde Melisa Celayir, Dr. Mehmet Gökhan Gönenli, Dr. Zeynep Komesli, Dr. Burçin Sağlam, Dr. Bahar Tekin, Dr. Ahmet Yanar, Dr. Orhan Ağcaoğlu, Dr. Aydın Alper, Dr. İbrahim Fethi Azamat, Dr. Emre Balık, Dr. Orhan Bilge, Dr. Dursun Buğra, Dr. Ece Dilege, Dr. Mert Erkan, Dr. Emre Özoran, Dr. Kinyas Kartal, Dr. Mesut Kaya, Dr. Cemil Burak Kulle, Dr. Nail Omarov, Dr. İbrahim Halil Özata, Dr. Serdar Tezelman, Dr. Derya Salim Uymaz, Dr. Tunç Yaltı, Dr. Yunus Yavuz, Dr. Serdar Aydın, Dr. Üzeyir Kalkan, Dr. Barış Ata, Dr. Sebile Güler Çekiç, Dr. Ebru Çelik, Dr. Burcu Yılmaz Hanege, Dr. Ulkar Heydarova, Dr. Adil Hakan İlhan, Dr. Ramazan Mercan, Dr. Selim Mısırlıoğlu, Dr. Şule Yıldız Oğuz, Dr. Özgür Öktem, Dr. Simge Pesen, Dr. Çağatay Taşkıran, Dr. Mert Turğal, Dr. Engin Türkgeldi, Dr. Bülent Urman, Dr. Ceren Ünal, Dr. Doğan Vatansever, Dr. Mustafa Serdar Yaşartekin, Dr. Kayhan Yakın

Koç Üniversitesi Hastanesinde koronavirüs testi yapılıyor mu? Bu hastanede PCR labaratuvarı bulunmakta olup, PCR testi yani covid-19 testi – tahlili yapılmaktadır.
Koç Hastanesi’ne nasıl gidilir? (yol tarifi) Metrobüs ile Bayrampaşa durağında inerek, metro ile Bayrampaşa istasyonunda inip Topkapı yönüne doğru  çıkarak veya Bayrampaşa Metrobüs durağından geçen İETT hatları ile veya Bayrampaşa – Topkapı’dan geçen minibüsler – dolmuşlar ile ulaşım sağlanabilmektedir. Bu hastane İstanbul’un merkezi noktasındaki bir konumdadır.
İstanbul Koç Üniversitesi Hastanesi adresi nerede? İstanbul Avrupa Yakası, Bayrampaşa ilçesi, Topkapı’da bulunmaktadır.

MUAYENE, TEDAVİ, TEST VE TAHLİL ÜCRETLERİ SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

*** Koç Üniversitesi Hastanesi randevu alımı sistemi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

5 thoughts on “Koç Üniversitesi Hastanesi Muayene Ücreti – Fiyatları


  1. koç üniversitesi hastanesinde onkoloji bölümü randevusunun fiyatını öğrenmek istiyorum

  2. Genel cerrahi muayene ve tedavi ücreti tahmini tutarını öğrenmek istiyorum.(Makat da daralma ve çatlat olduğu söylendi)SGK. emeklisiyim.

  3. Dr Orkun Müftüoğlu’dan göz muayenesi olmak istiyorum. Makula dejenerasyonu olan stargarth hastası 16 yaşındaki kızım muayene yapılmasını istiyorum. Muayene ücreti ne kadar? Randevu nasıl alabilirim?

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7