Yeni Yüzyıl Gaziosmanpaşa Hastanesi Muayene Ücreti – Fiyatları

yeni yüzyıl gaziosmanpaşa hastanesi

Üniversite hastaneleri – İstanbul tıp fakültesi hastaneleri rehberinden Gaziosmanpaşa Yeni Yüzyıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi muayene ücretleri ile randevusuz muayene ve randevu alma hakkında bilgiler aşağıda yer almaktadır.

YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ GAZİOSMANPAŞA HASTANESİ MUAYENE NE KADAR?

Yeni Yüzyıl Üniversitesi Hastanesi T.C. Sağlık Bakanlığı’na bağlı olarak hizmet veren özel hastanedir. Yeni Yüzyıl Hastanesi SGK anlaşması olan bölümler – poliklinikler olduğu gibi (SGK, 4/a, 4/b ve 4/c (SSK – Bağkur – Emekli Sandığı) ile GSS) SGK anlaşması olmayan veya SGK’nın karşılamadığı bölümler, tedaviler, muayene ve tahliller de olabilmektedir. Sigortasız muayene ücretleri ile özel sağlık sigortası muayene ücretleri hakkında bilgileri aşağıdaki sorgulama servisinden edinebilirsiniz. Yeni Yüzyıl Üniversitesi Hastanesi bölümleri, poliklinikleri ve doktorları: Acil servis, ağız ve diş hastalıkları, beslenme ve diyet, çocuk hastalıkları, dahiliye, detmatoloji (cildiye), estetik, fizik tedavi ve rehabilitasyon, göz hastalıkları, kadın doğum hastalıkları, kulak burun boğaz, kardiyoloji, nöroloji, ortopedi, psikiyatri (psikoloji), üroloji, tüp bebek merkezi muayene, tedavi, tahlil, test ve tedavi ücretleri – fiyatları özel sigorta fiyatlarını öğrenebilirsiniz. SGK anlaşması var mı veya SGK geçerli mi güncel bilgi için hastaneyle iletişime geçiniz.

Yeni Yüzyıl Gaziosmanpaşa Hastanesi doktorları – hekimleri: Prof. Dr. Mehmet Çağlıkülekçi (Gastroenteroloji Cerrahisi), Prof. Dr. Şinasi Sevmiş, Doç. Dr. Sema Aktaş (Genel Cerrahi), Prof. Dr. Hatice Deniz Böler, Dr. Elbrus Zarbaliyev, Dr. Murat Sevmiş, Op.Dr. Arif Gönalp Söğüt, Prof. Dr. Dursun Kırbaş, Doç. Dr. M. Emin Özcan, Dr. Ülkü Figen Demir, Uzm. Dr. Metin Dedei Daryan, Prof. Dr. Denyan Mansuroğlu (Kalp ve Damar Cerrahisi), Doç. Dr. Murathan Uyar ( Nefroloji ), Doç. Dr. Mehmet Balkanay (Kalp ve Damar Cerrahisi), Dr. Kenan Sever (Kalp ve Damar Cerrahisi), Dr. Murat Mert, Dr. Humam Baki, Prof.Dr. Murat Gürkan Arıkan, Prof. Dr. Behiye Pınar Göksedef, Prof. Dr. Nuri Kurtoğlu, Prof.Dr. Elmas Orak, Dr. Mustafa Yolcu, Dr. Ali Doğan, Dr. Mustafa Ahmet Huyut, Uzm. Dr. Aysel Akhundova, Dr. Murat Keskin, Doç. Dr. Mehti Şalvız, Dr. Zafer Gezginadam

İstanbul Yeni Yüzyıl GOP Hastanesinde koronavirüs testi yapılıyor mu? Bu hastanede PCR labaratuvarı bulunmakta olup, PCR testi yani covid-19 testi – tahlili yapılmaktadır.
Gaziosmanpaşa Hastanesi’ne nasıl gidilir? (yol tarifi) Metrobüs ile Bayrampaşa durağında inerek GOP otobüsleri veya minibüslerina aktarma yaparak veya Gaziosmanpaşa Merkez Mahallesi durağından geçen İETT hatları ile veya Yeni Yüzyıl Gaziosmanpaşa Hastanesi’nden geçen minibüsler – dolmuşlar ile ulaşım sağlanabilmektedir. Bu hastane İstanbul’un merkezi noktalarına ters bir konumdadır.
Yeni Yüzyıl Üniversitesi GOP Hastanesi adresi nerede? İstanbul Avrupa Yakası, Gaziosmanpaşa ilçesi, Çukurçeşme’de bulunmaktadır.

MUAYENE, TEDAVİ, TEST VE TAHLİL ÜCRETLERİ SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

*** Yeni Yüzyıl Üniversitesi Hastanesi randevu alımı sistemi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

2 thoughts on “Yeni Yüzyıl Gaziosmanpaşa Hastanesi Muayene Ücreti – Fiyatları


Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7