Bahçelievler Devlet Hastanesi Nerede – Nasıl Gidilir

bahçelievler devlet hastanesi

İstanbul’daki devlet hastanelerinin yetmemesi, insanların 15 gün sonraya ancak muayene randevusu alabilmesi nedeniyle, İstanbulluların Sağlık Bakanlığı’ndan sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi, hastane ve hekim kapasitelerinin artırılması talepleri doğrultusunda Bahçelievler Devlet Hastanesi nasıl gidilir ve şu anda açık mı bununla ilgili bilgiler aşağıda yer almaktadır.

BAHÇELİEVLER DEVLET HASTANESİ İLETİŞİM

İstanbul Avrupa Yakası’nın yeni sayılabilecek hastanelerinden olan Bahçelievler Eğitim ve Araştırma Hastanesi açılmış, faaliyete başlamıştır. Randevu alımı, tahlil, tedavi, test ve MR sonuçları hakkında hastane ile iletişime geçilerek ayrıntılı bilgi alınabilir ayrıca merkezi hastane randevu sistemi üzerinden Bahçelievler Devlet Hastanesi’ne muayene randevusu alınabilir. Bu hastane Kocasinan semtinde bulunduğundan dolayı Kocasinan Hastanesi olarak da bilinmektedir.

Bahçelievler Devlet Hastanesi nerede yer alıyor?
Adres: Kocasinan Mah. Karadeniz Cad. Bahçelievler – İstanbul
Telefon numarası: 0212.496 7000
Yol tarifi: Metro ile Ataköy – Şirinevler istasyonunda veya metrobüs ile Şirinevler indikten sonra Bahçelievler Devlet Hastanesi’nden geçen otobüsler ve minibüsler ile ulaşım sağlanabilir. Bahçelievler Devlet Hastanesi Taksi hastanenin önünde bulunmakta olup, ticari taksi ile de ulaşım sağlabilir.

*** Bahçelievler Devlet Hastanesi taksi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7