Bayrampaşa Kolan Hastanesi Muayene Ücreti – Fiyatları

bayrampaşa kolan hastanesi

Özel hastaneler – İstanbul hastaneleri rehberinden Bayrampaşa Kolan Hastanesi muayene ücretleri ile randevusuz muayene ve randevu alma hakkında bilgiler aşağıda yer almaktadır.

BAYRAMPAŞA KOLAN HASTANESİ MUAYENE NE KADAR?

Bayrampaşa Kolan Hospital T.C. Sağlık Bakanlığı denetiminde hizmet veren özel hastanedir. Bayrampaşa Kolan Hastanesi SGK anlaşması olan bölümler – poliklinikler olduğu gibi (SGK, 4/a, 4/b ve 4/c (SSK – Bağkur – Emekli Sandığı) ile GSS) SGK anlaşması olmayan veya SGK’nın karşılamadığı bölümler, tedaviler, muayene ve tahliller de olabilmektedir. Sigortasız muayene ücretleri ile özel sağlık sigortası muayene ücretleri hakkında bilgileri sorgulama servisinden edinebilirsiniz. Bayrampaşa Kolan Hastanesi bölümleri, poliklinikleri ve doktorları: Acil servis, ağız ve diş hastalıkları, beslenme ve diyet, çocuk hastalıkları, dahiliye, detmatoloji (cildiye), estetik, fizik tedavi ve rehabilitasyon, göz hastalıkları, kadın doğum hastalıkları, kulak burun boğaz, kardiyoloji, nöroloji, ortopedi, psikiyatri (psikoloji), üroloji, tüp bebek merkezi muayene, tedavi, tahlil, test ve tedavi ücretleri – fiyatları özel sigorta fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

Bayrampaşa Kolan Hastanesi doktorları – hekimleri: Doç. Dr. Abdulkadir TEPELER, Doç. Dr. Arif KAYA, Op. Dr. Ahmet Süha DAĞLI, Op. Dr. Alpay ALPMAN, Op. Dr. Alptekin GÖK, Op. Dr. Arzu AYDIN ÇUHALI, Op. Dr. Abubekir BÖYÜK, Prof. Dr. Birol VURAL, Prof. Dr. Barlas Naim AYTAÇOĞLU, Doç. Dr. Bora KOÇ, Prof. Dr. Ergun DEMİRSOY, Doç. Dr. Erdal PEKER, Prof. Dr. Fehmi DÖNER, Prof. Dr. M. Serdar KEMALOĞLU, Prof. Dr. Mustafa Kemal EROL, Prof. Dr. Mustafa YAYLACI, Prof. Dr. Sabri Kürşad ERİNÇ, Prof. Dr. Sadık YILDIRIM, Prof. Dr. Süleyman Lütfi DİNÇER, Op. Dr. Zafer SÖYÜK, Op. Dr. Zehra Onar ŞEKERCİ, Op. Dr. Zlatan Yaman HABİBOĞLU

Bayrampaşa Kolan Hastanesinde koronavirüs testi yapılıyor mu? Bu hastanede PCR labaratuvarı bulunmakta olup, PCR testi yani covid-19 testi – tahlili yapılmaktadır.
Bayrampaşa Kolan Hastanesi’ne nasıl gidilir? (yol tarifi) Metro ile Terazidere durağında inerek veya Terazidere durağından geçen İETT hatları (83O, 39O, 33 nolu hatlar) ile veya Bayrampaşa Kolan Hastanesi’nden geçen (Esenler, Sultangazi, Eyüpsultan, Arnavutköy minibüsleri) minibüsler – dolmuşlar ile ulaşım sağlanabilmektedir. Bu hastane İstanbul’un merkezi noktalarına uzak bir konumdadır.
Bayrampaşa Kolan Hastanesi adresi nerede? İstanbul Avrupa Yakası, Bayrampaşa ilçesi, Terazidere’de bulunmaktadır.

MUAYENE, TEDAVİ, TEST VE TAHLİL ÜCRETLERİ SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

*** Bayrampaşa Kolan Hastanesi randevu alımı sistemi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

One thought on “Bayrampaşa Kolan Hastanesi Muayene Ücreti – Fiyatları


Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7