Gaziosmanpaşa Fizik Tedavi Hastanesi Nerede – Nasıl Gidilir

gaziosmanpaşa fizik tedavi hastanesi

Yıllar önce seçimler öncesi GOP’lulara müjde olarak verilen Gaziosmanpaşa Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi inşaatı sona ermiş ve Gaziosmanpaşa ve İstanbulluların hizmetine girmiş durumda. İlçede halen hizmet veren özel fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezleri mevcut olmakla beraber bu dalda devlet hastanesi olan Gaziosmanpaşa Fizik Tedavi Eğitim ve Araştırma Hastanesi nerede yer alıyor aşağıda bununla ilgili açıklamalar yer alıyor.

GAZİOSMANPAŞA FİZİK TEDAVİ HASTANESİ NASIL GİDİLİR

İstanbul’da devlet hastanesi olarak fizik tedavi merkezi ve hastaneleri neredeyse yok denecek kadar azken, birkaç yıl önce İstanbullulara müjde olarak verilen Gaziosmanpaşa Fizik Tedavi Hastanesi ihalesi yapılmış ve Gaziosmanpaşa Fizik Hastanesi iş başvurusu elaman alımı yapılmış ve randevu alımı ile tedavi bilgileri aşağıda yer alıyor.

Gaziosmanpaşa Fizik Tedavi Hastanesi nerede ve nasıl gidiliyor?
Gaziosmanpaşa Mevlana Mahallesi semtinde yer alıyor ve Mevlana Mahallesi’ne giden İETT otobüsleri, minibüs ve dolmuşları ile ulaşım sağlanabilir.

Bu hastane her ne kadar Gaziosmanpaşa Eğitim Araştırma Fizik Tedavi Rehabilitasyon Hastanesi adıyla hizmet veriyor olsa da, Aile Hekimliği, Anestezi Polikliniği, Çocuk Cerrahi Polikliniği, Çocuk Endokrinoloji Polikliniği, Çocuk Gastroenteroloji Polikliniği, Çocuk İmmünolojisi ve Alerji Polikliniği, Çocuk Nöroloji Polikliniği, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Polikliniği, Dahiliye, Dermatoloji (Cildiye), Diş Hastalıkları, Diyabet Polikliniği, Evde Bakım, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Polikliniği, Gastroenteroloji, Genel Cerrahi, Göğüs Hastalıkları, Göz Hastalıkları Polikliniği, Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliniği, Kalp Damar Cerrahisi, Kardiyoloji, KBB, Meme Polikliniği, Nefroloji, Nöroloji, Nöroşirurji (Beyin Cerrahisi), Ortopedi ve Travmatoloji, Plastik Cerrahi, Psikiyatri, Sigara Bıraktırma Polikliniği ve Üroloji olmak üzere çeşitli branşlarda randevu alma yoluyla tedavi ve muayene olmak mümkündür.

*** GOP fizik tedavi hastanesi tahlil sonuçları hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7