İnternetten Hastane Randevu Almak Ücretli mi? Paralı mı?

devlet hastanesi

T.C. Sağlık Bakanlığı’na bağlı ve denetiminde olan devlet hastaneleri ve bu hastanelerin yan klinik ve poliklinikleri ile dal ve tıp merkezlerinde tedavi ve muayene olmak isteyenlerin merak ettiği bir konu olan internetten randevu almak ücretli mi bunun açıklamasını içeren bir yazı aşağıda yer alıyor.

İNTERNETTEN RANDEVU ÜCRETİ

Herhangi bir devlet hastanesinden muayene randevu almak paralı mı sorusunun cevabı hem evet hem hayır. Şöyle ki, artık internetten randevu aldınız ve bu randevuya gitmedi iseniz, yine de sanki muayene olmuşsunuz gibi muayene ücreti ödemek zorunda kalıyorsunuz bir dahaki ilaç alımınızda. Alo 182 telefonla randevu sisteminden randevu aldığınızda ise hem randevu ücreti hem muayene ücreti hem de telefonlar görüşme ücretini ekstra ödemek zorundasınız. İnternetten hastane randevu alınca para kesiliyor mu sorusunun yanıtı açık olarak budur. Özel hastaneler randevu ücreti almamaktadır. Zira gittiğinizde özel hastaneler muayene ücreti veya katılım payı adı altında ücret ödemek durumunda olduğunuz için randevu ücreti de münhasıran ödediğiniz fiyata dahil olmuş oluyor demek mümkün.

*** İnternetten hastane randevu almak paralı mı hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

One thought on “İnternetten Hastane Randevu Almak Ücretli mi? Paralı mı?


  1. Doktor randevu sitesinden randevu aldim devlet hastanesinden ekstra ucret odermiyim 182 den almayip buradan almanin farki nedir

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7