Özel Balat Hastanesi Muayene Ücreti – Fiyatları

özel balat hastanesi

Özel hastaneler – İstanbul hastaneleri rehberinden Özel Balat Hastanesi muayene ücretleri ile randevusuz muayene ve randevu alma hakkında bilgiler aşağıda yer almaktadır.

ÖZEL BALAT HASTANESİ MUAYENE NE KADAR?

Or- Ahayim Özel Balat Hastanesi T.C. Sağlık Bakanlığı denetiminde hizmet veren özel hastanedir. Özel Balat Hastanesi SGK anlaşması olan bölümler – poliklinikler olduğu gibi (SGK, 4/a, 4/b ve 4/c (SSK – Bağkur – Emekli Sandığı) ile GSS) SGK anlaşması olmayan veya SGK’nın karşılamadığı bölümler, tedaviler, muayene ve tahliller de olabilmektedir. Sigortasız muayene ücretleri ile özel sağlık sigortası muayene ücretleri hakkında bilgileri sorgulama servisinden edinebilirsiniz. Pendik Yüzyıl Hastanesi bölümleri, poliklinikleri ve doktorları: Acil servis, ağız ve diş hastalıkları, beslenme ve diyet, çocuk hastalıkları, dahiliye, detmatoloji (cildiye), estetik, fizik tedavi ve rehabilitasyon, göz hastalıkları, kadın doğum hastalıkları, kulak burun boğaz, kardiyoloji, nöroloji, ortopedi, psikiyatri (psikoloji), üroloji, tüp bebek merkezi muayene, tedavi, tahlil, test ve tedavi ücretleri ile sağlık raporu ve portör muayenesi fiyatları özel sigorta fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

Not: Bu tıp merkezi, Balat Or- Ahayim Hastanesi ya da Özel Balat Musevi Hastanesi olarak da bilinmektedir.

Özel Balat Hastanesi doktorları – hekimleri:  Op.Dr. Tunç Çelebi, Uz.Dr. Burhanettin Irlat, Uz.Dr. Akın Ateş Ak, Prof.Dr. Çetin Ayhan Evliyaoğlu, Prof.Dr.Pernur Öner, Uz.Dr. Ece Sennaroğlu, Uz.Dr. Ahmet Zeki Celap,  Uz.Dr.Orkhan Bairamov, Uz.Dr.Ahmet Sanlı Konuklar, Op.Dr.Yıltan Deveci, Op.Dr.İlker Özdemir, Uz.Dr.Bülent Neymen, Op.Dr.İlker Yalçın, Op.Dr.Betül Kaskan, Prof.Dr.M. Levent Erkan, Uz.Dr. Sadi Rüştü Vural, Op.Dr. İsmet Karlık, Op.Dr. Meltem Özben, Op.Dr. Taner Toprak, Op.Dr.Mehmet Aygün, Uz.Dr.Özkan Köse, Op.Dr. Mehmet Sinan Oduncu, Uz.Dr. Tuğrul Mastanzade, Op.Dr. Nikola Azar, Uz.Dr. Netziat Moumin, Op.Dr. Ahmet Cem Atalay, Dr.Aykut Özkan, Diyetisyen Işın Yalçın, Hayrettin Horoz, Nihat Dağ, Neşe Aksu

Özel Balat Hastanesinde koronavirüs testi yapılıyor mu? Bu hastanede PCR labaratuvarı bulunmakta olup, PCR testi yani covid-19 testi – tahlili yapılmaktadır.
Özel Balat Hastanesi’ne nasıl gidilir? (yol tarifi) Metro ile Haliç durağında indikten sonra veya Haliç otobüsleri – minibüsleri veya Haliç durağından geçen İETT hatları ile veya Özel Balat Hastanesi’nden geçen minibüsler – dolmuşlar ile ulaşım sağlanabilmektedir. Bu hastane İstanbul’un merkezi noktalarına yakın bir konumdadır.
Balat Or-Ahayim Hastanesi adresi nerede? İstanbul Avrupa Yakası, Fatih ilçesi, Balat’ta bulunmaktadır.

MUAYENE, TEDAVİ, TEST VE TAHLİL ÜCRETLERİ SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

*** Özel Balat Hastanesi randevu alımı sistemi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7