Esenler Hayat Hastanesi Kapandı mı? Neden Kapandı?

özel esenler hayat hastanesi

İstanbul Avrupa Yakası’nda, Esenler’in en bilindik özel hastanesi olan Esenler Hayat Hastanesi şu an dıştan bakıldığında tamamen terk edilmiş bir bina görünümünde. Peki Esenler Hayat Hastanesi kapanıyor mu?

ESENLER HAYAT HASTANESİ NEDEN KAPANDI?

Esenler’in en merkezi noktası olan Dörtyol semtinde yer alan hastane faaliyetlerine son verdi. Bu konuda Esenler yerel medyasında çıkan haberlerden birini aynen vererek konuyu noktalayalım. Zira Google adres bilgilerinde de bu hastane için ”kalıcı olarak kapandı” uyarısı yer alıyor.
Geçtiğimiz yıllarda iflasını açıklayan Esenler’in en eski özel hastanelerinden biri olan Hayat Hastanesi kapandı. Hayat Hastanesi geçirdiği maddi krizden bir türlü çıkamayınca iflasını açıklamıştı. Yaklaşık 6 aydır işçilerin ücretlerini ödeyemeyen hastane, işçilerin yaptığı eylemlerle gündeme gelmişti. En sonunda ödeme yapamayacak hale gelen hastane, kapısına kilit vurdu.

Şu anda Silivri’de hizmet veren Silivri Hayat Hastanesi bu kurumla ilgili değildir. Sadece isim benzerliğinden ibarettir.

Esenler’deki hastaneler için bakınız:
Özel Güney Hastanesi
Esenler Devlet Hastanesi
Medipol Esenler Hastanesi

*** Esenler Hayat Hastanesi kayyum hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

One thought on “Esenler Hayat Hastanesi Kapandı mı? Neden Kapandı?


  1. Merhaba babam yaklaşık 16 yıl kadar önce hayat hastanesinde ameliyat olmuştu koluna platin takıldı şu an emar cektirmemiz gerekiyor fakat platin emara uyumlu mu bilmiyoruz yardım rica ediyorum bunu nasıl öğrenebilirim?

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7