Küçükçekmece Devlet Hastanesi Muayene Ücreti – Fiyatı

hastane

Devlet hastaneleri – İstanbul devlet hastaneleri rehberinden Küçükçekmece Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi muayene ücretleri ile randevusuz muayene ve randevu alma hakkında bilgiler aşağıda yer almaktadır.

KÜÇÜKÇEKMECE DEVLET HASTANESİ MUAYENE NE KADAR?

Küçükçekmece Hastanesi T.C. Sağlık Bakanlığı’na bağlı olarak hizmet veren kamu hastanesidir. SGK, 4/a, 4/b ve 4/c (SSK – Bağkur – Emekli Sandığı) ile GSS kapsamında ücretsiz muayene olunabilmektedir. Ancak herhangi bir sağlık güvencesi olmaksızın yani Küçükçekmece Devlet Hastanesi sigortasız muayene ücretleri ile özel sağlık sigortası muayene ücretleri hakkında bilgileri SGK katılım payı sorgulama servisinden edinebilirsiniz. Küçükçekmece Devlet Hastanesi bölümleri, poliklinikleri ve doktorları: Acil servis, ağız ve diş hastalıkları, beslenme ve diyet, çocuk hastalıkları, dahiliye, detmatoloji (cildiye), estetik, fizik tedavi ve rehabilitasyon, göz hastalıkları, kadın doğum hastalıkları, kulak burun boğaz, kardiyoloji, nöroloji, ortopedi, psikiyatri (psikoloji), üroloji, tüp bebek merkezi muayene, tedavi, tahlil, test ve tedavi ücretleri ile sağlık raporu ve portör muayenesi fiyatları özel sigorta fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

Not: Bu hastanenin tam adı Küçükçekmece Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’dir. Halkalı – Atakent semtinde yer almaktadır. Bu hastane İstanbul Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hastanesi olarak hizmet vermekte olup, son birkaç yıldır kalitesi ciddi seviyede düşmüştür.

Halkalı Devlet Hastanesi nerede? Nasıl gidilir? Halkalı devlet hastanesi randevu alma denen bir şey yoktur. Zira KSS Devlet Hastanesi Halkalı semtinde bulunduğundan dolayı, Halkalı Devlet Hastanesi olarak anılmaktadır. Dolayısıyla Halkalı Hastanesi diye bir hastane olmadığı, kastedilenin Sağlık Bilimleri Üniversitesi KSS Hastanesi olduğu bilinmelidir.

Küçükçekmece Devlet Hastanesi doktorları – hekimleri: DR. ÜNAL GÜVENÇ, DR. HASAN DEMİRKAN, DR. MEHMET ÖZGÜR KUZDAN, DR. ZELİHA KARADEMİR, DR. NİHAT SAYIN, DR. AYKUT ÖZDEMİR, DR. SADIK ETKA BAYRAMOĞLU, DR. ZELİHA SENEM BES, DR. ALİ İHSAN ÇARKANAT, DR. ÖNDER ÇETİN, DR. MUSTAFA MUSTAFA, DR. HANİŞE ÖZKAN, DR. ABDULBAKİ KUMBASAR, DR.SEDA YILDIZ, DR. GÜLSÜM DAŞ, DR. CEYLA ZEYNEP ÇOLAKOĞLU GEVHER, DR. AHMAD HURAIBAT, DR. EMRE ÖZMEN, DR. DİDEM ESİN, DR. ALİ BUHUR, DR. AYŞE BACAKSIZ, DR. GÜRAY TUNA

Kanuni Sultan Süleyman Devlet Hastanesinde koronavirüs testi yapılıyor mu? Bu hastanede PCR laboratuvarı bulunmakta olup, PCR testi yani covid-19 testi – tahlili yapılmaktadır.
Küçükçekmece Kanuni Sultan Süleyman Devlet Hastanesi’ne nasıl gidilir? (yol tarifi) Metrobüs ile Sefaköy durağında indikten sonra Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi durağından geçen İETT hatları ile veya Küçükçekmece Devlet Hastanesi’nden geçen minibüsler – dolmuşlar ile ulaşım sağlanabilmektedir. Bu hastane İstanbul’un merkezi noktalarına uzak bir konumdadır.
Kanuni Devlet Hastanesi adresi nerede? İstanbul Avrupa Yakası, Küçükçekmece ilçesi, Halkalı’da bulunmaktadır.

MUAYENE, TEDAVİ, TEST VE TAHLİL ÜCRETLERİ SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

*** Küçükçekmece Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi randevu alımı sistemi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7