Malatya Karaciğer Hastanesi Muayene Ücreti – Fiyatları

malatya karaciğer hastanesi

Üniversite hastaneleri – Malatya tıp fakültesi hastaneleri rehberinden Malatya İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Karaciğer Nakil Hastanesi muayene ücretleri ile randevusuz muayene ve randevu alma hakkında bilgiler aşağıda yer almaktadır.

MALATYA KARACİĞER NAKİL HASTANESİ MUAYENE NE KADAR?

Malatya Karaciğer Hastanesi T.C. Sağlık Bakanlığı denetiminde olarak hizmet veren özel hastanedir. Malatya Karaciğer Nakli Hastanesi SGK anlaşması olan bölümler – poliklinikler olduğu gibi (SGK, 4/a, 4/b ve 4/c (SSK – Bağkur – Emekli Sandığı) ile GSS) SGK anlaşması olmayan veya SGK’nın karşılamadığı bölümler, tedaviler, muayene ve tahliller de olabilmektedir. Sigortasız muayene ücretleri ile özel sağlık sigortası muayene ücretleri hakkında bilgileri sorgulama servisinden edinebilirsiniz. İnönü Üniversitesi Malatya Karaciğer Hastanesi bölümleri, poliklinikleri ve doktorları: Acil servis, ağız ve diş hastalıkları, beslenme ve diyet, çocuk hastalıkları, dahiliye, detmatoloji (cildiye), estetik, fizik tedavi ve rehabilitasyon, göz hastalıkları, kadın doğum hastalıkları, kulak burun boğaz, kardiyoloji, nöroloji, ortopedi, psikiyatri (psikoloji), üroloji, tüp bebek merkezi muayene, tedavi, tahlil, test ve tedavi ücretleri ile sağlık raporu ve portör muayenesi fiyatları özel sigorta fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

Not: Bu hastanenin tam adı, İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Karaciğer Nakli Enstitüsü Hastanesi’dir. 5 poliklinik, 120 yatak ve 12 ameliyathane kapasitesi ile dünyanın en büyük karaciğer nakil merkezidir. Yurtdışı hasta sayısı yüksek olduğundan, hasta yoğunluğu yüksek bir hastanedir.

Malatya Araştırma Karaciğer Hastanesi doktorları – hekimleri: Prof. Dr. Sezai Yılmaz, Prof. Dr. Abuzer Dirican

İnönü Üniversitesi Karaciğer Hastanesinde koronavirüs testi yapılıyor mu? Bu hastanede PCR labaratuvarı bulunmakta olup, PCR testi yani covid-19 testi – tahlili yapılmaktadır.
Malatya Karaciğer Hastanesi’ne nasıl gidilir? (yol tarifi) Troleybüs (trambüs) ile TÖTM istasyonunda inerek, Karaciğer Nakil Enstitüsü Hastanesi durağından geçen Motaş otobüsleri ile veya Turgut Özal Tıp Merkezi Karaciğer Hastanesi’nden geçen minibüsler – dolmuşlar ile ulaşım sağlanabilmektedir. Bu hastane Malatya’nın merkezi noktalarına uzak sayılabilecek bir konumdadır.
İnönü Üniversitesi Karaciğer Nakli Enstitüsü Hastanesi adresi nerede? Malatya, Battalgazi ilçesi, Bulgurlu’da bulunmaktadır.

MUAYENE, TEDAVİ, TEST VE TAHLİL ÜCRETLERİ SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

*** Malatya Karaciğer Hastanesi randevu alımı sistemi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

 

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7