Marmara Üniversitesi Pendik Araştırma Hastanesi Muayene Ücreti – Fiyatları

marmara üniversitesi hastanesi

Üniversite hastaneleri – İstanbul tıp fakültesi hastaneleri rehberinden İstanbul Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi muayene ücretleri ile randevusuz muayene ve randevu alma hakkında bilgiler aşağıda yer almaktadır.

MARMARA ÜNİVERSİTESİ PENDİK EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ MUAYENE NE KADAR?

Marmara Üniversitesi Pendik Hastanesi T.C. Sağlık Bakanlığı denetiminde olarak hizmet veren özel hastanedir. Marmara Hastanesi SGK anlaşması olan bölümler – poliklinikler olduğu gibi (SGK, 4/a, 4/b ve 4/c (SSK – Bağkur – Emekli Sandığı) ile GSS) SGK anlaşması olmayan veya SGK’nın karşılamadığı bölümler, tedaviler, muayene ve tahliller de olabilmektedir. Sigortasız muayene ücretleri ile özel sağlık sigortası muayene ücretleri hakkında bilgileri sorgulama servisinden edinebilirsiniz. Marmara Üniversitesi Pendik Araştırma Hastanesi bölümleri, poliklinikleri ve doktorları: Acil servis, ağız ve diş hastalıkları, beslenme ve diyet, çocuk hastalıkları, dahiliye, detmatoloji (cildiye), estetik, fizik tedavi ve rehabilitasyon, göz hastalıkları, kadın doğum hastalıkları, kulak burun boğaz, kardiyoloji, nöroloji, ortopedi, psikiyatri (psikoloji), üroloji, tüp bebek merkezi muayene, tedavi, tahlil, test ve tedavi ücretleri ile sağlık raporu ve portör muayenesi fiyatları özel sigorta fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

Not: Bu hastane, daha önce bulunduğu konumdan Pendik’teki yeni binasına taşınmıştır.

Pendik Marmara Üniversitesi Hastanesi doktorları – hekimleri: DR. FERHAT HARMAN, DR. YAŞAR BAYRİ, DR. MUSTAFA İBRAHİM ZİYAL, DR. ADNAN DAĞÇINAR, DR. FATİH AKBULUT, DR. YAHYA GÜVENÇ, DR. FATİH BAYRAKLI, DR. DİLEK SEÇKİN GENÇOSMANOĞLU, DR. ANDAÇ SALMAN, DR. ZÜLEYHA ÖZGEN, DR. ÖZGÜR DEMİR, DR. AYŞE DENİZ YÜCELTEN, DR. BURAK YALÇIN, DR. SAFİYE ATLAS TÜLİN ERGUN, DR. HANDE ÇELİKER ATABERK, DR. ÖZLEM ŞAHİN, DR. MUSTAFA ÇAKIR, DR. SEMRA AKKAYA TURHAN, DR. ESRA BİBEROĞLU ÇELİK, DR. MEHMET ORKUN SEVİK, DR. MEHMET GÜÇLÜ, DR. SÜLEYMAN DOĞA, DR. GÖKÇE ANIK İLHAN, DR. SUNULLAH SOYSAL, DR. HACER KAVAK, DR. BEGÜM YILDIZHAN, DR. ADEM ÖZDEN, DR. YILÖREN TANIDIR, DR. TARIK EMRE ŞENER, DR. SELÇUK YÜCEL, DR. ÇAĞRI AKIN ŞEKERCİ, DR. İLKER TİNAY

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde koronavirüs testi yapılıyor mu? Bu hastanede PCR labaratuvarı bulunmakta olup, PCR testi yani covid-19 testi – tahlili yapılmaktadır.
Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne nasıl gidilir? (yol tarifi) Metro ile Pendik durağında veya Marmaray ile Pendik istasyonunda inerek, Fevzi Çakmak yönüne doğru  çıkarak veya Marmara Üniversitesi Hastanesi durağından geçen İETT hatları ile veya Marmara Pendik Hastanesi’nden geçen minibüsler – dolmuşlar ile ulaşım sağlanabilmektedir. Bu hastane İstanbul’un merkezi noktalarına uzak bir konumdadır.
Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi adresi nerede? İstanbul Anadolu Yakası, Pendik ilçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi’nde bulunmaktadır.

MUAYENE, TEDAVİ, TEST VE TAHLİL ÜCRETLERİ SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

*** Marmara Üniversitesi Hastanesi randevu alımı sistemi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7