Medipol Üniversitesi Hastanesi Muayene Ücreti – Fiyatları

medipol üniversitesi hastanesi

Üniversite hastaneleri – İstanbul tıp fakültesi hastaneleri rehberinden İstanbul Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi muayene ücretleri ile randevusuz muayene ve randevu alma hakkında bilgiler aşağıda yer almaktadır.

MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ MUAYENE NE KADAR?

Medipol Üniversitesi Hastanesi T.C. Sağlık Bakanlığı denetiminde olarak hizmet veren özel hastanedir. Medipol Hastanesi SGK anlaşması olan bölümler – poliklinikler olduğu gibi (SGK, 4/a, 4/b ve 4/c (SSK – Bağkur – Emekli Sandığı) ile GSS) SGK anlaşması olmayan veya SGK’nın karşılamadığı bölümler, tedaviler, muayene ve tahliller de olabilmektedir. Sigortasız muayene ücretleri ile özel sağlık sigortası muayene ücretleri hakkında bilgileri sorgulama servisinden edinebilirsiniz. Medipol Üniversitesi Hastanesi bölümleri, poliklinikleri ve doktorları: Acil servis, ağız ve diş hastalıkları, beslenme ve diyet, çocuk hastalıkları, dahiliye, detmatoloji (cildiye), estetik, fizik tedavi ve rehabilitasyon, göz hastalıkları, kadın doğum hastalıkları, kulak burun boğaz, kardiyoloji, nöroloji, ortopedi, psikiyatri (psikoloji), üroloji, tüp bebek merkezi muayene, tedavi, tahlil, test ve tedavi ücretleri ile sağlık raporu ve portör muayenesi fiyatları özel sigorta fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

Not: Medipol Mega Hastaneler Kompleksi adıyla hizmet veren Medipol Üniversite Hastaneleri, Esenler, Bağcılar ve Küçükçekmece (Sefaköy)’de bulunmaktadır.

İstanbul Medipol Üniversitesi Hastanesi doktorları – hekimleri: Prof.Dr. Abdulkadir ÖMER, Prof.Dr. Abdullah ERDEM, Prof.Dr. Ahmet BİLİCİ, Prof.Dr. Ahmet Murat BÜLBÜL, Prof.Dr. Ali MERT,  Prof.Dr. Alpay ÇAKMAK, Prof.Dr. Aydın ÜNAL, Prof.Dr. Aydın YILDIRIM, Prof.Dr. Ayhan TAŞTEKİN, Prof.Dr. Aylin REZVANİ, Prof.Dr. Ayşenur CİLA, Prof.Dr. Bahadır CEYLAN, Prof.Dr. Bahar MÜEZZİNOĞLU, Prof.Dr. Bilal BOZTOSUN, Prof.Dr. Celal AKDENİZ, Prof.Dr. Celil USLU, Prof.Dr. Cem GEZEN, Prof.Dr. Cengiz ARAS, Prof.Dr. Cengiz EROL, Prof.Dr. Elvan TERCAN, Prof.Dr. Erol AKGÜL, Prof.Dr. Esin KORKUT, Prof.Dr. Fatma Deniz SARGIN, Prof.Dr. Fatma Gamze DEMİREL, Prof.Dr. Fethi KILIÇASLAN, Prof.Dr. Fevzi ŞENTÜRK, Prof.Dr. Gökhan BAYSOY, Prof.Dr. Gökhan YILDIRIM, Prof.Dr. H.Sebile DÖKMETAŞ, Prof.Dr. Haci Ahmet ALICI, Prof.Dr. Halil TÜRKOĞLU, Prof.Dr. Huriye Ayşe PARLAKGÜMÜŞ, Prof.Dr. Hüseyin Çağatay AYDIN, Prof.Dr. Hüseyin ÖZ, Prof.Dr. İlker YAZICI, Prof.Dr. İrfan BARUTÇU, Prof.Dr. Korhan ERKANLI, Prof.Dr. Kürşad AYDIN, Prof.Dr. Lütfü HANOĞLU, Prof.Dr. Mehmet BAYRAM, Prof.Dr. Mehmet Fatih KILIÇLI, Prof.Dr. Mehmet Selim KOCABORA, Prof.Dr. Mehmet Yücel AĞARGÜN, Prof.Dr. Mehmet Zeki GÜNLÜOĞLU, Prof.Dr. Mesut OKUR

Medipol Üniversitesi Hastanesinde koronavirüs testi yapılıyor mu? Bu hastanede PCR labaratuvarı bulunmakta olup, PCR testi yani covid-19 testi – tahlili yapılmaktadır.
Medipol Hastanesi’ne nasıl gidilir? (yol tarifi) Metro ile Bağcılar Meydan durağında inerek, Medipol Hastanesi’nden İETT hatları ile veya Göztepe’den geçen minibüsler – dolmuşlar ile ulaşım sağlanabilmektedir. Bu hastane İstanbul’un merkezi noktasındaki bir konumdadır.
İstanbul Medipol Üniversite Hastanesi adresi nerede? İstanbul Avrupa Yakası, Bağcılar ilçesi, Göztepe’de bulunmaktadır.

*** Medipol Mega Üniversite Hastanesi randevu alımı sistemi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

31 thoughts on “Medipol Üniversitesi Hastanesi Muayene Ücreti – Fiyatları


  1. Ssk olmayan 7 yaşındaki bir kızın göz muayne ücreti’nin email adresimi bilgi verilmesini istiyorum.

  2. 50 yaşında ki sigortasız bir hastanın genel cerrahta muayene ücreti vs ortalama fiyatı nedir? Mail atabilirseniz sevinirim.

  3. 18 yaşındayım dermatoloji bölümünden ve göz hastalıkları bölümden randevu almak istiyorum muayene ücreti hakkından bilgi almak istiyorum

  4. Çamlıca medipol hastanesi Gögüs hastalığı randevu ücreti öğrenmek istiyorum. 17 yaş ssklı

  5. Merhaba, bağcılarda bulunan hastanede dermatoloji bölümü muayene ücreti ne kadar SSK var.

  6. Dermatoloji bölümü Gürkan beyden randevu almak istiyorum muayene ücretini öğrenebilir miyim? (26-ssk)

  7. 5 yaşında kızımın göz muayenesine getirmek istiyorum muayene ücreti ne kadar

  8. Sgklı emeklisiyim ortopedi bölümüne randevu almak istiyorum muayene ücreti nekadar öğrenmek istiyorum Pendik Medipol hastanesi

    1. Alt batın tomografi ücretini öğrenmek istiyorum prof Dr mustafa güçlü muayene ücretleri ne kadardir

  9. ssksiz genel cerrah muayene ucreti ne kadardir ? hemorid icin basvursammi bilmiyorum ki fiyatlari

  10. Medipol Bağcılar mega hastanesinin Dahiliye bölümü uzman doktor,SGK fiyatı nedir?

  11. Medipol üniversitesi öğrencisiyim, çamlıca medipol üniversitesi hastanesinde kadın doğum muayene ücretinin mailime gönderilmesini rica ediyorum.

  12. Merhaba bipolar manik atak hastasının epizot döneminde
    Yatarak tedavi yapıyormusunuz ücreti ne kadar

  13. Merhaba
    Çocuk nöroloji bölümü
    Profesör dokror muayene ücreti
    Ne kadar sgk var
    Birde eeg çekim ücreti fiyat verebilirmisiniz

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7