Sağmalcılar Devlet Hastanesi Doktorları ve Randevu Alma

sağmalcılar devlet hastanesi

Bayrampaşa’nın eski adı olan Sağmalcılar. Geceyarısı Ekspresi filmine de konu olan, yıkılan Sağmalcılar Cezaevi yerine yapılan hastane olan Bayrampaşa Devlet Hastanesi, Sağmalcılar Hastanesi olarak bilinen hastanedir.

SAĞMALCILAR DEVLET HASTANESİ İNTERNETTEN RANDEVU ALMA

Sağlık Bakanlığı’nın internetten randevu alma sistemi veya Alo 182 telefonla randevu alma sistemi olan merkezi hastane randevu sistemi (MHRS) üzerinden bu hastaneye randevu almak isteyenler, böyle bir hastane ile karşılaşmamaktadırlar. Zira Sağmalcılar Devlet Hastanesi randevu alma sözkonusu değildir. Yukarıda da belirtildiği üzere Sağmalcılar Hastanesi olarak bilinen hastane aslında Bayrampaşa Devlet Hastanesi (Bayrampaşa Sağmalcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi) dir. Bayrampaşalılar bu konuyu bilseler de Bayrampaşa dışından gelecekler Sağmalcılar Devlet Hastanesi’nden randevu almak istemekte ancak merkezi sistem üzerinde böyle bir hastanenin var olmayışı nedeniyle bir pürüz yaşamaktadırlar. Bu hastaneden randevu almak isteyenler Bayrampaşa Devlet Hastanesi randevu, muayene ve tahlil sonuçları almaları gerekmektedir.

Sağmalcılar Devlet Hastanesi’ne nasıl gidilir? Yenikapı metrosu üzerindeki herhangi bir duraktan binerek Sağmalcılar istasyonunda indikten sonra 2-3 dakikalık bir yürüyüşle ulaşım sağlamanız mümkündür. Metrobüsle gelmek isteyenler için herhangi bir duraktan bindikten sonra Bayrampaşa istasyonunda indikten sonra 15-20 dakikalık bir yürüyüşle veya Bayrampaşa yönüne giden herhangi bir iETT otobüsü veya Bayrampaşa Devlet Hastanesi durağından geçen minibüsler – dolmuşlar ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Bayrampaşa Devlet Hastanesi koronavirüs nedeniyle pandemi hastanesi olarak da hizmet vermektedir.

*** Sağmalcılar Devlet Hastanesi doktorları hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7