Zonguldak Ereğli Anadolu Hastanesi Muayene Ücreti – Fiyatları

zonguldak ereğli anadolu hastanesi

Özel hastaneler – Zonguldak hastaneleri rehberinden Ereğli Anadolu Hastanesi muayene ücretleri ile randevusuz muayene ve randevu alma hakkında bilgiler aşağıda yer almaktadır.

EREĞLİ ANADOLU HASTANESİ MUAYENE NE KADAR?

Zonguldak Ereğli Anadolu Hastanesi T.C. Sağlık Bakanlığı denetiminde hizmet veren özel hastanedir. Ereğli Anadolu Hastanesi SGK anlaşması olan bölümler – poliklinikler olduğu gibi (SGK, 4/a, 4/b ve 4/c (SSK – Bağkur – Emekli Sandığı) ile GSS) SGK anlaşması olmayan veya SGK’nın karşılamadığı bölümler, tedaviler, muayene ve tahliller de olabilmektedir. Sigortasız muayene ücretleri ile özel sağlık sigortası muayene ücretleri hakkında bilgileri sorgulama servisinden edinebilirsiniz. Ereğli Anadolu Hastanesi bölümleri, poliklinikleri ve doktorları: Acil servis, ağız ve diş hastalıkları, beslenme ve diyet, çocuk hastalıkları, dahiliye, detmatoloji (cildiye), estetik, fizik tedavi ve rehabilitasyon, göz hastalıkları, kadın doğum hastalıkları, kulak burun boğaz, kardiyoloji, nöroloji, ortopedi, psikiyatri (psikoloji), üroloji, tüp bebek merkezi muayene, tedavi, tahlil, test ve tedavi ücretleri ile sağlık raporu ve portör muayenesi fiyatları özel sigorta fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

Not: Anadolu Hastaneleri’nin İstanbul’da olan diğer hastaneleri Silivri ve Avcılar ilçelerinde yer almaktadır. Eski Medical Park Ereğli Hastanesi olup, Ereğli Medical Park Hastanesi devredilerek adı değişmiştir.

Ereğli Anadolu Hastanesi doktorları – hekimleri:  Dr. Ferdi GÖKSEL, Op. Dr. Aytekin ORAL, Op. Dr. Emin DAMGACI, Op. Dr. Suat DOĞAN, Op. Dr. Ercan YALÇIN, Op. Dr. Evrim BALBALOĞLU, Op. Dr. Hikmet AYTEKİN, Op. Dr. Hüseyin ÖZDEMİR, Op. Dr. Derya KULAÇ KARADENİZ, Op. Dr. Ezgi ÇALIŞKAN, Op. Dr. Yasemin ONGUN FUNDA, Uzm. Psk. Didem AKIRMAK, Uzm. Dr. Aytekin CEVİZ, Uzm. Dr. Emrah YILMAZ, Uzm. Dr. Erdem İÇİĞEN, Uzm. Dr. Fatma Semiha ÖZEN, Uzm. Dr. Gökçe Akman KÖSE, Uzm. Dr. Hülya YILMAZ, Uzm. Dr. Kezban SARICA, Uzm. Dr. Tural GANBAROV, Uzm. Dr. Murat ÖZDAMAR, Uzm. Dr. Ramazan ATAGÜN, Uzm. Dr. Sadi YETKİLİ, Uzm. Dr. Sarıyya MAMMADOVA, Uzm. Dr. Serdal DALKÜN, Uzm. Dr. Ülkü TURPCU ERİTMEN, Uzm. Dr. Veyis TURAN, Uzm. Dr. Funda Gören Ketenci, Uzm. Dr. Mehmet YILMAZ

Ereğli Anadolu Hastanesinde koronavirüs testi yapılıyor mu? Bu hastanede PCR labaratuvarı bulunmakta olup, PCR testi yani covid-19 testi – tahlili yapılmaktadır.
Özel Ereğli Anadolu Hastanesi’ne nasıl gidilir? (yol tarifi) Erdemir Caddesi durağından geçen otobüs hatları ile veya Karadeniz Ereğli Anadolu Hastanesi’nden geçen minibüsler – dolmuşlar ile ulaşım sağlanabilmektedir. Bu hastane Zonguldak’ın merkezi ilçesi Karadeniz Ereğli’de bulunmaktadır.
Zonguldak Özel Ereğli Anadolu Hastanesi adresi nerede? Zonguldak, Karadeniz Ereğlisi ilçesi, Erdemir Caddesi’nde bulunmaktadır.

MUAYENE, TEDAVİ, TEST VE TAHLİL ÜCRETLERİ SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

*** Karadeniz Ereğli Anadolu Hastanesi randevu alımı sistemi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

 

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7