Merkezi Hastane Randevu Sistemi Açılmıyor Sorunu

hastane

Artık hemen hemen hiçbir devlet hastanesi randevusuz hasta kabul edmiyor. Randevular da özellikle İstanbul gibi şehirlerde 15 günden önceye verilmemekte. İnsanlar Merkezi Hastane Randevu Sistemi’nden randevu almak istediklerinde açılmama sorunuyla karşılaşıyor.

MHRS RANDEVU ALAMAMA SORUNU

Son zamanlarda MHRS randevu alamıyorum, sistem açılmıyor, site açılmıyor, bağlanmıyor, hastane randevu sistemine giremiyorum şikayetleri sıkça rastlanıyor. Bu sorun sizden değilse (TTnet kullanıcıları çoğu zaman internetleri yavaş ve sık sık bağlantı kopması ile karşılaşmaktadırlar.) Sağlık Bakanlığı sunucularından kaynaklanmaktadır. Zira çoğu zaman vatandaşlar randevu almak için siteye yüklendiklerinde giriş yapamıyorlar. Zira Bakanlık sunucuları da hastaneler gibi yetersiz. Burada yapmanız gereken tek şey, belirli aralıklarla sisteme giriş yapmaya çalışmak. Hala bağlanamama sorunu yaşıyorsanız bu kez Alo 182 telefonla hastane randevusu alabilirsiniz. Ancak unutmamak gerekirki, 182 ekstra ücrete tabi.

İnternetten MHRS doktor randevusu nasıl alabilirim?
Büyükşehirlerde, özellikle de İstanbul’da devlet hastanelerinden randevu almak oldukça zor. Çünkü doktorlar ve poliklinikler her zaman dolu. Full kapasite çalışıyor. Hatta MHRS randevu alma taktiği diye sağda solda gerçekdışı şeyler paylaşılıyor. Bir poliklinikten ya da doktordan randevu alma için o poliklinik ya da hekimin boşta saati veya günü olması gerekmektedir. Genelde hep dolu şikayetleri sözkonusudur. Yenilenme saatleri takip edilerek randevu alma şansını deneyebilirsiniz. Kendinize, eşinize, çocuğunuza randevu almak istiyor iseniz, kim randevu alacaksa onun MHRS hesabı ya da e-devlet şifresi ile sisteme giriş yapmanız gerekmektedir. Yani çocuğuma randevu almak istiyorum diyorsanız çocuğunuzun (ancak belli bir yaş altındaki çocuklar için ebeveyn e-devlet üzerinden alınabilmektedir.) eşiniz muayene olacaksa eşiniz, anneniz muayene olacaksa annenin, baba muayene olacaksa babanın t.c. kimlik bilgileri ile sisteme giriş yapılması gerekmektedir.

Uygulamadan hastane randevusu alma
Sağlık Bakanlığı MHRS uygulaması üzerinden de randevu almak mümkündür. E-devlet ya da MHRS şifresi ile giriş yapıp randevu oluşturma yoluna gidebilirsiniz.

*** Hastane randevu sistemi neden açılmıyor hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7