Başakşehir Devlet Hastanesi Muayene Ücreti – Fiyatı

başakşehir devlet hastanesi

Devlet hastaneleri – İstanbul devlet hastaneleri rehberinden Başakşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi muayene ücretleri ile randevusuz muayene ve randevu alma hakkında bilgiler aşağıda yer almaktadır.

BAŞAKŞEHİR DEVLET HASTANESİ MUAYENE NE KADAR?

Başakşehir Hastanesi T.C. Sağlık Bakanlığı’na bağlı olarak hizmet veren kamu hastanesidir. SGK, 4/a, 4/b ve 4/c (SSK – Bağkur – Emekli Sandığı) ile GSS kapsamında ücretsiz muayene olunabilmektedir. Ancak herhangi bir sağlık güvencesi olmaksızın yani Başakşehir Devlet Hastanesi sigortasız muayene ücretleri ile özel sağlık sigortası muayene ücretleri hakkında bilgileri SGK katılım payı sorgulama servisinden edinebilirsiniz. Başakşehir Devlet Hastanesi bölümleri, poliklinikleri ve doktorları: Acil servis, ağız ve diş hastalıkları, beslenme ve diyet, çocuk hastalıkları, dahiliye, dermatoloji (cildiye), estetik, fizik tedavi ve rehabilitasyon, göz hastalıkları, kadın doğum hastalıkları, kulak burun boğaz, kardiyoloji, nöroloji, ortopedi, psikiyatri (psikoloji), üroloji, tüp bebek merkezi muayene, tedavi, tahlil, test ve tedavi ücretleri ile sağlık raporu ve portör muayenesi fiyatları özel sigorta fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

Not: Bahçeşehir Semt Polikliniği, Güvercintepe Semt Polikliniği ve Başakşehir Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği bu hastaneye bağlı olarak hizmet vermektedir.

Başakşehir Devlet Hastanesi doktorları – hekimleri: Uzm.Dr. Efdal YAKUT, Uzm.Dr. Fatih BERKİL, Uzm.Dr.Adile ÇAKIR GÜDÜK, Uzm.Dr. C. Çetin İNCE,  Uzm.Dr.Abdurrahman YILDIZ, Uzm.Dr. Tuğba ÖNDER, Uzm.Dr. Çetin TOZLU, Uzm.Dr. Alev KETENCİ, Uzm.Dr. Funda KOÇAK, Uzm.Dr. Ramazan ŞAHİN, Uzm.Dr. Osman SARMAN, Uzm.Dr. Fuat AZİZOĞLU, Uzm.Dr. Emel KILIÇ,  Uzm.Dr. Sıdıka Esra KARADAĞ, Op.Dr. Serdar BASIM, Op.Dr. Halil ONARAN, Op.Dr. Enver SULTANOĞLU, Op.Dr. Osman Deniz ÇULCU, Op.Dr. Ferman Tevfik ÖZYALVAÇ, Uzm.Dr. Neşe METİN, Op.Dr. Kurban Mehmet TÜRKMENLER, Op.Dr. Süleyman GENCER Op.Dr. Aylin ERŞAHİN, Op.Dr. Mehmet Ata CAN, Op.Dr. Salih KOÇAK, Op.Dr. Karolin YILDIRMAZ, Op.Dr. Uğur ERGİNOĞLU, Op.Dr. Mesut ATAKAN, Op.Dr. Melek HAKVERDİ, Op.Dr. Aliye UZUNER, Uzm.Dr. Nazile DOĞAN Uzm.Dr. Gülay ASLAN,Op.Dr. Serkan ÖZDEMİR, Op.Dr. Ayhan ERZİNCANLI, Op.Dr. Volkan ŞENOL, Op.Dr. Hasan COŞKUN, Uzm.Dr. Ülkü KOÇ  ARSLAN, Op.Dr. Ahmet AYDOĞMUŞ, Op.Dr. Semih Aydın ERDEMLİ,     Uzm. Dr. Sema SALMAN, Uzm.Dr. Özcan RÜZGAR, Op.Dr.  Ender TRAK, Op.Dr. Metin ÖZTÜRK, Uzm.Dr. Emine Hilal ÇOBAN, Uzm.Dr. Serpil Çetin GÜL, Uzm.Dr. Derya KUYUCU, Uzm.Dr. Nigar Bircan OCAK,   Uzm.Dr. Ferhat PÜTÜN, Dt. Bünyamin KUL, Dt. Ayşegül ŞENGÜN, Dt. Duygu  BARGUŞ, Dt. Mukaddes Gülhan ÇAL, Dt. Gül KÜÇÜKKAYA, Dt. Suedanur EZİRGANLI, Dt. Mustafa DANE, Dt. Zehra YAVUZ DOĞU, Dt. Lokman DOĞU, Dt. Hatice KARADEVELİ, Dt. Naciye  Hande GÜR, Dt. Ramazan TAŞYAPAN, Dt. Sedat Özgür SANCAR, Dt. Fevziye DAŞTAN, Dt. İpek ABLAK, Op.Dr. Nurettin UZER, Uzm.Dr. İsmail AFACAN, Uzm.Dr. Betül KÖSE, Uzm.Dr. Rula ŞAHİN, Uzm.Dr. Ediz KİREMİT, Uzm.Dr. Hülya DOĞAN

Başakşehir Devlet Hastanesinde koronavirüs testi yapılıyor mu? Bu hastanede PCR laboratuvarı bulunmakta olup, PCR testi yani covid-19 testi – tahlili yapılmaktadır.
İstanbul Başakşehir Devlet Hastanesi’ne nasıl gidilir? (yol tarifi) Metro ile Metrokent istasyonunda indikten sonra 46BA , 146B, 146E, 146M, 78B, 78F, 78Ş, 89C, 98, 98H, MK21 numaralı otobüs hatları ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Başakşehir Devlet Hastanesi durağından geçen İETT otobüsleri ile veya Başakşehir Devlet Hastanesi’nden geçen minibüsler – dolmuşlar ile ulaşım sağlanabilmektedir. Bu hastane İstanbul’un merkezi noktalarına uzak sayılabilecek bir konumdadır.
Başakşehir Hastanesi adresi nerede? İstanbul Avrupa Yakası, Başakşehir ilçesi, Başak’ta bulunmaktadır.

MUAYENE, TEDAVİ, TEST VE TAHLİL ÜCRETLERİ SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

*** Başakşehir Devlet Hastanesi randevu alımı sistemi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7