Beyoğlu Devlet Hastanesi Randevu Alma – Doktorları

 

 

 

 

Beyoğlu'nda bulunan Türkiye'nin en ünlü hastanelerinden birisi olan Taksim Eitim ve Araştırma Hastanesi'nin  2000'lerin başında çekilmiş bir fotoğrafı
Beyoğlu’nda bulunan Türkiye’nin en ünlü hastanelerinden Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin 2000’lerin başında çekilmiş nostaljik bir fotoğrafı

 

İstanbul’un en merkezi ilçelerinden birisi olan Beyoğlu’nda devlet hastanesi olarak; İstanbullular ve İstanbul dışından gelecekler Beyoğlu Devlet Hastanesi doktorları randevusu almak isteseler de ortada şöyle bir sorun var.

BEYOĞLU DEVLET HASTANESİ NEREDE

İstanbul’da Beyoğlu Kamu Hastaneleri Birliği denetiminde olan, doğrudan Beyoğlu Devlet Hastanesi ya da Beyoğlu Eğitim ve Araştırma Hastanesi adı altında bir devlet hastanesi bulunmamaktadır. Bunun dışında Beyoğlu’nda Galata’da Prof. Dr. N. Reşat Belger Beyoğlu Göz Eğitim ve Araştırma Hastanesi (Beyoğlu Göz Hastanesi) ve Taksim ilkyardım ve Araştırma Hastanesi olmak üzere devlete bağlı sağlık kurumları bulunmaktadır. Ancak sonraları Taksim İlkyardım Hastanesi şu an faaliyetlerini durdurmuş ve geçici olarak Gaziosmanpaşa’ya taşınarak, hasta kabulü, randevu, muayene, tetkik ve tedavi işlemlerini burada gerçekleştirmekte idi ancak yakın sayılacak bir zamanda tekrar eski yerine döndü ve nostalji kaldığı yerden yeni inşaatıyla birlikte devam ediyor. Ancak bilinmesi gereken, bu hastanenin İstanbul’un olduğu kadar Türkiye’nin de en yoğun hastanelerinden birisi olduğudur. Bu yüzden randevu alma, muayene olma, test-tahlil sonuçları, röntgen çektirme, emar çektirme gibi işlemler için randevu almak ayları bulabilmektedir. Bu nedenle diğer devlet hastanelerine yönelmeniz tavsiye olunur.

Beyoğlu’na yakın sayılabilecek konumda bulunan hastaneler: Şişli Etfal Hastanesi ve Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi olsa da bu hastaneler de oldukça yoğundur.

*** İstanbul Beyoğlu Devlet Hastanesi iletişim hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7