Esenler Avicenna Muayene Ücreti – Fiyatları

esenler avicenna hastanesi

Özel hastaneler – İstanbul hastaneleri rehberinden Esenler Avicenna Hastanesi muayene ücretleri ile randevusuz muayene ve randevu alma hakkında bilgiler aşağıda yer almaktadır.

ESENLER AVICENNA HASTANESİ MUAYENE NE KADAR?

Esenler Avicenna Hastanesi T.C. Sağlık Bakanlığı denetiminde hizmet veren özel hastanedir. Esenler Avicenna Hastanesi SGK anlaşması olan bölümler – poliklinikler olduğu gibi (SGK, 4/a, 4/b ve 4/c (SSK – Bağkur – Emekli Sandığı) ile GSS) SGK anlaşması olmayan veya SGK’nın karşılamadığı bölümler, tedaviler, muayene ve tahliller de olabilmektedir. Sigortasız muayene ücretleri ile özel sağlık sigortası muayene ücretleri hakkında bilgileri sorgulama servisinden edinebilirsiniz. Esenler Avicenna Hastanesi bölümleri, poliklinikleri ve doktorları: Acil servis, ağız ve diş hastalıkları, beslenme ve diyet, çocuk hastalıkları, dahiliye, dermatoloji (cildiye), estetik, fizik tedavi ve rehabilitasyon, göz hastalıkları, kadın doğum hastalıkları, kulak burun boğaz, kardiyoloji, nöroloji, ortopedi, psikiyatri (psikoloji), üroloji, tüp bebek merkezi muayene, tedavi, tahlil, test ve tedavi ücretleri ile sağlık raporu ve portör muayenesi fiyatları özel sigorta fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

Not: Avicenna Hospital bünyesinde, Acil Servis – Anestezi ve Reanimasyon – Beslenme ve Diyet – Beyin, Sinir ve Omurilik Cerrahisi – Biyokimya Laboratuvarı – Çocuk Cerrahisi – Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları – Deri ve Zührevi Hastalıklar – Enfeksiyon Hastalıkları – Estetik ve Plastik Cerrahi – Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon – Genel Cerrahi – Genel Yoğun Bakım – Göğüs Hastalıkları – Göz Merkezi – İç Hastalıkları – Kadın Hastalıkları ve Doğum – Kardiyoloji – Kardiyovasküler Cerrahi – Koroner Yoğun Bakım Ünitesi – Kulak Burun Boğaz Hastalıkları – KVC Yoğun Bakım Ünitesi – Mikrobiyoloji Laboratuvarı – Nöroloji – Ortopedi ve Travmatoloji – Patoloji Laboratuvarı – Radyoloji – Üroloji – Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi bölümleri mevcuttur.

İstanbul Avicenna Hastanesi doktorları – hekimleri: Op. Dr. Yasin AHMETOĞLU, Prof. Dr. Cahide GÖKKUŞU, Op. Dr. Osman FAZLIOĞULLARI, Uzm. Dr. M. Lütfi HOCAOĞLU, Op. Dr. Günhal KARAKAŞ, Op. Dr. Hamdi İHTİYAR, Uzm. Dr. Esin AKCAN, Uzm. Dr. Feyzullah TUNCER, Uzm. Dr. İsmail CÖMERTOĞLU, Uzm. Dr. Osman YAĞMUR, Uzm. Dr. Erhan SEZER, Uzm. Dr. Tuncay ASLAN, Uzm. Dr. Refika DURMUŞOĞLU ŞAHİN, Uzm. Dr. Nimet AKBAŞ, Uzm. Dr. Aysun AKDENİZ, Uzm. Dr. Şehri PUNAR, Uzm. Dr. Gülcan SARGIN KURT  , Uzm. Dr. Osman Murat KÖLEOĞLU, Uzm. Dr. Hamdi OSMANOĞLU, Uzm. Dr. Osman HACIHASANOĞLU, Dr. Cihangir YILMAZLAR, Dr. Özcan KILIÇ, Dr. Mohamad HUSSEİN, Dt. Abdullah R. SÜRER, Dt. Mehmet Murat KURT, Dt. Aslıhan YILMAZ, Dt. M. Elif ÖZTÜRK, Uzm. Dyt. Tuğçe YAVUZ, Dyt. Ayşe ULAŞ, Prof. Dr. M. Serdar KEMALOĞLU, Uzm. Dr. Alaattin AVCUL, Uzm. Dr. Meral ACER, Dt. Rana TÜRK, Op. Dr. Gökçe AYLAZ, Op. Dr. Coşkun AVCI, Op. Dr. Funda ALPAY KIRATLI, Op. Dr. Özgür BİNBAŞ, Op. Dr. Hacı Ömer DURMAZ, Op. Dr. Ayfer AKGÜN, Op. Dr. Serçin ORDU, Op. Dr. Daoud CHEWCH, Op. Dr. Murat KARA, Uzm. Dr. Cengiz SARI, Uzm. Dr. Metin KAPUKAYA, Uzm. Dr. Halil İbrahim UZUNLAR, Doç. Dr. Selim AYHAN, Op. Dr. Şahin NAMİ, Op. Dr. Elshad ABDULLAYEV, Op. Dr. Sertan AKSU, Op. Dr. İbrahim ÇELEBİ, Op. Dr. Bahman BARLAS

Esenler Avicenna Hastanesinde koronavirüs testi yapılıyor mu? Bu hastanede PCR labaratuvarı bulunmakta olup, PCR testi yani covid-19 testi – tahlili yapılmaktadır.
Avicenna Esenler Hastanesi’ne nasıl gidilir? (yol tarifi) Metro ile Menderes istasyonunda inerek veya Menderes durağından geçen İETT hatları ile veya Menderes’ten geçen minibüsler – dolmuşlar ile ulaşım sağlanabilmektedir. Bu hastane İstanbul’un merkezi noktalarına yakın konumdadır.
İstanbul Medicalpark Hastanesi adresi nerede? İstanbul Avrupa Yakası, Esenler ilçesi, Menderes’te bulunmaktadır.

MUAYENE, TEDAVİ, TEST VE TAHLİL ÜCRETLERİ SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

*** Esenler Avicenna Hastane randevu alımı sistemi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

 

2 thoughts on “Esenler Avicenna Muayene Ücreti – Fiyatları


  1. Merhaba, 18 ay önce sizde yaptırdığım tam kapsamlı Check-up sonuçlarında önemli bir bulguya rastlanmadı. Bu sefer hastanenizde “Temel Check-up” yaptırmak istiyorum. Yurtdışına gideceğimden, önümüzdeki Salı veya Çarşamba günleri benim için uygundur. Fiyat öğrenmek istiyorum. Saygılarımla.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7