Kırıkkale Fizik Tedavi Hastanesi Muayene Ücreti – Fiyatları

kırıkkale fizik tedavi hastanesi

Üniversite hastaneleri – Kırıkkale tıp fakültesi hastaneleri rehberinden Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizik Tedavi Hastanesi muayene ücretleri ile randevusuz muayene ve randevu alma hakkında bilgiler aşağıda yer almaktadır.

KIRIKKALE FİZİK TEDAVİ HASTANESİ MUAYENE NE KADAR?

Kırıkkale Fizik Tedavi Hastanesi T.C. Sağlık Bakanlığı denetiminde olarak hizmet veren özel hastanedir. Kırıkkale Fizik Tedavi Hastanesi SGK anlaşması olan bölümler – poliklinikler olduğu gibi (SGK, 4/a, 4/b ve 4/c (SSK – Bağkur – Emekli Sandığı) ile GSS) SGK anlaşması olmayan veya SGK’nın karşılamadığı bölümler, tedaviler, muayene ve tahliller de olabilmektedir. Sigortasız muayene ücretleri ile özel sağlık sigortası muayene ücretleri hakkında bilgileri sorgulama servisinden edinebilirsiniz. Kırıkkale Üniversitesi Fizik Tedavi Hastanesi bölümleri, poliklinikleri ve doktorları: Acil servis, ağız ve diş hastalıkları, beslenme ve diyet, çocuk hastalıkları, dahiliye, detmatoloji (cildiye), estetik, fizik tedavi ve rehabilitasyon, göz hastalıkları, kadın doğum hastalıkları, kulak burun boğaz, kardiyoloji, nöroloji, ortopedi, psikiyatri (psikoloji), üroloji, tüp bebek merkezi muayene, tedavi, tahlil, test ve tedavi ücretleri ile sağlık raporu ve portör muayenesi fiyatları özel sigorta fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

Not: Bu hastanenin tam adı, Kırıkkale Üniversitesi Fizik Tedavi Hastanesi’dir. Kırıkkale Üniversitesi Hastaneleri’ne bağlı bir hastane olup, ayrı bir yerleşkede hasta kabulü yapmaktadır.

Kırıkkale Fizik Tedavi Hastanesi doktorları – hekimleri: Prof. Dr. Esra Dilek Keskin, Doç. Dr. Şahika Burcu Karaca, Dr. Turgut Kültür, Dr. Fazilet Ayan, Dr. Betül Ayar, Dr. Gülşah Baş, Dr. Zafer Ceyhan, Dr. Eda Betül Demirci, Dr. Esra Karaman, Dr. Günel Resulova, Dr. Gizem Suna, Dr. Tuba Uysal, Dr. Ayşe Yücegök

Kırıkkale Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinde koronavirüs testi yapılıyor mu? Bu hastanede PCR labaratuvarı bulunmakta olup, PCR testi yani covid-19 testi – tahlili yapılmaktadır.
Kırıkkale Fizik Tedavi Hastanesi’ne nasıl gidilir? (yol tarifi) Kızılırmak’tan geçen minibüsler – dolmuşlar ile Kırıkkale Fizik Tedavi’den geçen otobüsler ile ulaşım sağlanabilmektedir. Bu hastane Kırıkkale’nin merkezi noktasındadır.
Kırıkkale Fizik Hastanesi adresi nerede? Kırıkkale, Merkez ilçesi, Kızılırmak’ta bulunmaktadır.

MUAYENE, TEDAVİ, TEST VE TAHLİL ÜCRETLERİ SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

*** Kırıkkale Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi randevu alımı sistemi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

One thought on “Kırıkkale Fizik Tedavi Hastanesi Muayene Ücreti – Fiyatları


  1. merhaba,
    Kastamonu özel Anadolu hastanesinde genel cerrah a muayene oldum, mr ve rontgen sonucunda ; fizik tedavi görmem gerektiğini iletti doktor. Bel fıtığı,boyun fıtığı mevcut ayrıca sırtımdaki omurlarda kireçlenme başlamış hareket kısıtım ve ağrılarım mevcut. Allianz dan özel sağlık sigortam var , ancak burdaki özel ve devlet hastanelerinde fiyoterapi uzmanı olmadığından , fizyoterapist uygulamasını özel sağlık sigortası ödemiyor.fizyoterapi uzmanınız var mıdır, fizik tedavi konusunda sizden yardım alabilir miyim.saygılarımla,

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7