Alman Hastanesi Muayene Ücreti – Fiyatları

alman hastanesi

Özel hastaneler – İstanbul hastaneleri rehberinden Alman Hastanesi muayene ücretleri ile randevusuz muayene ve randevu alma hakkında bilgiler aşağıda yer almaktadır.

ALMAN HASTANESİ MUAYENE NE KADAR?

Alman Hastanesi T.C. Sağlık Bakanlığı denetiminde hizmet veren özel hastanedir. Alman Hastanesi SGK anlaşması olan bölümler – poliklinikler olduğu gibi (SGK, 4/a, 4/b ve 4/c (SSK – Bağkur – Emekli Sandığı) ile GSS) SGK anlaşması olmayan veya SGK’nın karşılamadığı bölümler, tedaviler, muayene ve tahliller de olabilmektedir. Sigortasız muayene ücretleri ile özel sağlık sigortası muayene ücretleri hakkında bilgileri sorgulama servisinden edinebilirsiniz. Alman Hastanesi bölümleri, poliklinikleri ve doktorları: Acil servis, ağız ve diş hastalıkları, beslenme ve diyet, çocuk hastalıkları, dahiliye, dermatoloji (cildiye), estetik, fizik tedavi ve rehabilitasyon, göz hastalıkları, kadın doğum hastalıkları, kulak burun boğaz, kardiyoloji, nöroloji, ortopedi, psikiyatri (psikoloji), üroloji, tüp bebek merkezi muayene, tedavi, tahlil, test ve tedavi ücretleri ile sağlık raporu ve portör muayenesi fiyatları özel sigorta fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

Not: Universal Hospital Group – UHG bünyesinde hizmet veren Alman Hastaneleri satılarak sayılarında azalmaya gidilmiştir. Şu an İstanbul’da, Beyoğlu – Galata’da Alman Hastanesi Galata Polikliniği ve Taksim – Sıraselviler, Beykent Üniversitesi yanında Alman Hastanesi Taksim şubesi yer almaktadır.

Alman Hastanesi doktorları – hekimleri: Bu hastane 2013 yılında kapanmış, 2016 yılında İstanbul Kent Üniversitesi adını almış, Taksim – Sıraselviler’deki tarihi binası da bu üniversite kampüsüne dönüşmüştür. Şu anda hastanede hasta kabulü yapan doktor bulunmamaktadır.

Universal Hospital Alman Hastanesinde koronavirüs testi yapılıyor mu? Bu hastanede PCR labaratuvarı bulunmakta olup, PCR testi yani covid-19 testi – tahlili yapılmaktadır.
İstanbul Kent Üniversitesi Alman Hastanesi’ne nasıl gidilir? (yol tarifi)  Metro ile Taksim istasyonunda inerek, füniküler ile Taksim durağında inerek, tramvay ile Fındıklı – Mimar Sinan Üniversitesi – Beşiktaş SGK istasyonunda inerek, Taksim durağından geçen İETT otobüsleri ulaşım sağlanabilmektedir. Bu hastane İstanbul’un en merkezi noktalarındaki bir konumdadır.
Eski Alman Hastanesi adresi nerede? İstanbul, Beyoğlu ilçesi, Sıraselviler’de bulunmaktadır.

*** Alman Hastanesi randevu alımı sistemi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7