Ataşehir Avicenna Muayene Ücreti – Fiyatları

avicenna ataşehir hastanesi

Özel hastaneler – İstanbul hastaneleri rehberinden Ataşehir Avicenna Hastanesi muayene ücretleri ile randevusuz muayene ve randevu alma hakkında bilgiler aşağıda yer almaktadır.

ATAŞEHİR AVICENNA HASTANESİ MUAYENE NE KADAR?

Ataşehir Avicenna Hastanesi T.C. Sağlık Bakanlığı denetiminde hizmet veren özel hastanedir. Ataşehir Avicenna Hastanesi SGK anlaşması olan bölümler – poliklinikler olduğu gibi (SGK, 4/a, 4/b ve 4/c (SSK – Bağkur – Emekli Sandığı) ile GSS) SGK anlaşması olmayan veya SGK’nın karşılamadığı bölümler, tedaviler, muayene ve tahliller de olabilmektedir. Sigortasız muayene ücretleri ile özel sağlık sigortası muayene ücretleri hakkında bilgileri sorgulama servisinden edinebilirsiniz. Ataşehir Avicenna Hastanesi bölümleri, poliklinikleri ve doktorları: Acil servis, ağız ve diş hastalıkları, beslenme ve diyet, çocuk hastalıkları, dahiliye, dermatoloji (cildiye), estetik, fizik tedavi ve rehabilitasyon, göz hastalıkları, kadın doğum hastalıkları, kulak burun boğaz, kardiyoloji, nöroloji, ortopedi, psikiyatri (psikoloji), üroloji, tüp bebek merkezi muayene, tedavi, tahlil, test ve tedavi ücretleri ile sağlık raporu ve portör muayenesi fiyatları özel sigorta fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

Not: Avicenna Hospital bünyesinde, Acil Servis – Anestezi ve Reanimasyon – Beslenme ve Diyet – Beyin, Sinir ve Omurilik Cerrahisi – Biyokimya Laboratuvarı – Çocuk Cerrahisi – Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları – Deri ve Zührevi Hastalıklar – Enfeksiyon Hastalıkları – Estetik ve Plastik Cerrahi – Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon – Genel Cerrahi – Genel Yoğun Bakım – Göğüs Hastalıkları – Göz Merkezi – İç Hastalıkları – Kadın Hastalıkları ve Doğum – Kardiyoloji – Kardiyovasküler Cerrahi – Koroner Yoğun Bakım Ünitesi – Kulak Burun Boğaz Hastalıkları – KVC Yoğun Bakım Ünitesi – Mikrobiyoloji Laboratuvarı – Nöroloji – Ortopedi ve Travmatoloji – Patoloji Laboratuvarı – Radyoloji – Üroloji – Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi bölümleri mevcuttur.

Avicenna Hastanesi doktorları – hekimleri: Uzman Doktor Özgür Taşpınar, Operatör Doktor Cihan Ünlü, Profesör Doktor Halil İbrahim Bekler, Uzman Doktor Güneş Çelik, Operatör Doktor Ayşe Veyhürda Dikmen, Operatör Doktor Mustafa Türkmen, Operatör Doktor Zübeyde Nurten Yıldız M.D. | Op. Dr. Doktor Temel Kalender , Doktor Cüneyt Balca, Uzman Doktor Osman Zeki Özel, Uzm. Dr. Uzman Klinik Psikolog Beril Talu, Uzman Doktor Ekrem Öztekin, Operatör Doktor Yasin Yılmaz, Operatör Doktor Filiz Sarp,Op. Dr. Operatör Doktor Sibel Zorbaş , Operatör Doktor Tülin Eroğlu Elmas, Operatör Doktor Nuran Kıyak, Doçent Doktor Mustafa Hakı Sucaklı,Doçent Doktor Nimet Dörtcan, Doç. Dr. Uzman Doktor Osman Arıkan, Uzm. Dr. Uzman Doktor Alper Daşkın, Uzm. Dr. Operatör Doktor Taşkan Akdeniz, Operatör Doktor Hüseyin Kapu, Uzman Doktor Nazmi Demirtaş, Doktor Faruk Aytekin, Operatör Doktor Serdar Özkaya, Op. Dr. Doktor Melis Bal

Ataşehir Avicenna Hastanesinde koronavirüs testi yapılıyor mu? Bu hastanede PCR labaratuvarı bulunmakta olup, PCR testi yani covid-19 testi – tahlili yapılmaktadır.
Avicenna Ataşehir Hastanesi’ne nasıl gidilir? (yol tarifi) Metro ile Kadıköy istasyonunda indikten sonra Küçükbakkalköy durağından geçen İETT hatları ile veya Küçükbakkalköy’den geçen minibüsler – dolmuşlar ile ulaşım sağlanabilmektedir. Bu hastane İstanbul’un merkezi noktalarına uzak konumdadır.
İstanbul Medicalpark Hastanesi adresi nerede? İstanbul Anadolu Yakası, Ataşehir ilçesi, Küçükbakkalköy’de bulunmaktadır.

MUAYENE, TEDAVİ, TEST VE TAHLİL ÜCRETLERİ SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

*** Ataşehir Avicenna Hastane randevu alımı sistemi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

 

2 thoughts on “Ataşehir Avicenna Muayene Ücreti – Fiyatları


  1. Merhabalar umarım iyisiniz. Uroloji hastalıklar için müayinə edilməsi gereken kişiler na kadar üçret ödemesi lazım. Uyğunsa müayine üçretlerini sığortalı yahud sığortasız kişiler için na kadar oluyor.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7