Kocaeli Üniversitesi Hastanesi Muayene Ücreti – Fiyatları

kocaeli üniversitesi hastanesi

Üniversite hastaneleri – Kocaeli tıp fakültesi hastaneleri rehberinden Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi muayene ücretleri ile randevusuz muayene ve randevu alma hakkında bilgiler aşağıda yer almaktadır.

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ MUAYENE NE KADAR?

Kocaeli Üniversitesi Hastanesi T.C. Sağlık Bakanlığı denetiminde olarak hizmet veren özel hastanedir. Kocaeli Üniversite Hastanesi SGK anlaşması olan bölümler – poliklinikler olduğu gibi (SGK, 4/a, 4/b ve 4/c (SSK – Bağkur – Emekli Sandığı) ile GSS) SGK anlaşması olmayan veya SGK’nın karşılamadığı bölümler, tedaviler, muayene ve tahliller de olabilmektedir. Sigortasız muayene ücretleri ile özel sağlık sigortası muayene ücretleri hakkında bilgileri sorgulama servisinden edinebilirsiniz. Kocaeli Üniversitesi Hastanesi bölümleri, poliklinikleri ve doktorları: Acil servis, ağız ve diş hastalıkları, beslenme ve diyet, çocuk hastalıkları, dahiliye, dermatoloji (cildiye), estetik, fizik tedavi ve rehabilitasyon, göz hastalıkları, kadın doğum hastalıkları, kulak burun boğaz, kardiyoloji, nöroloji, ortopedi, psikiyatri (psikoloji), üroloji, tüp bebek merkezi muayene, tedavi, tahlil, test ve tedavi ücretleri ile sağlık raporu ve portör muayenesi fiyatları özel sigorta fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

Not: Tam adı Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi olan bu sağlık kuruluşu, Umuttepe Kampüsü yerleşkesi içerisinde hasta kabulü yapmaktadır. Kocaeli SSK Hastanesi’nin devamıdır.

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi doktorları – hekimleri: Prof. Dr. Rebiay KIRAN, Prof. Dr. Dilek BAYRAMGÜRLER, Prof. Dr. Aysun Şikar AKTÜRK, Doç. Dr. Evren ODYAKMAZ DEMİRSOY, Prof. Dr. Haşim Boyacı, Prof. Dr. Ahmet Hamdi ILGAZLI, Prof. Dr. İlknur BAŞYİĞİT, Doç. Dr. Serap ARGUN BARIŞ, Prof. Dr. Hüsnü Efendi, Prof. Dr. Erhan Faik BUDAK, Prof. Dr. Hamit Macit SELEKLER, Prof. Dr. Ayşe KUTLU, Dr. Serap MÜLAYİM

Kocaeli Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesinde koronavirüs testi yapılıyor mu? Bu hastanede PCR labaratuvarı bulunmakta olup, PCR testi yani covid-19 testi – tahlili yapılmaktadır.
Kocaeli Üniversitesi Araştırma Hastanesi’ne nasıl gidilir? (yol tarifi)  Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü durağından geçen otobüsler veya minibüsler – dolmuşlar ile ulaşım sağlanabilmektedir. Bu hastane Bursa’nın merkezi noktalarına uzak sayılabilecek bir konumdadır.
Kocaeli Üniversitesi Araştırma Hastanesi adresi nerede? Kocaeli, İzmit ilçesi, Umuttepe’de bulunmaktadır.

*** Kocaeli Üniversitesi Hastanesi randevu alımı sistemi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

One thought on “Kocaeli Üniversitesi Hastanesi Muayene Ücreti – Fiyatları


Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7