Küçükçekmece İlçe Sağlık Müdürlüğü Adresi ve Telefonu

İstanbul Avrupa Yakası ilçe sağlık müdürlükleri rehberinden Küçükçekmece İlçe Sağlık Müdürlüğü telefonu, adresi ve diğer iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

KÜÇÜKÇEKMECE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ

Adresi nerede: Küçükçekmece Kaymakamlığı – Hükümet Konağı Binası – Kartaltepe Mahallesi. – Küçükçekmece
Nasıl gidilir ve yol tarifi: Küçükçekmece İETT otobüsleri hatları ve metrobüs hatları ile ulaşım sağlanabilir.
Harita:
Mesai – çalışma saatleri (kaça kadar açık): Yaz dönemi 08:30 – 17:00 / Kış dönemi: 08:00 – 16:30
Telefon numarası:
Faks numarası:
Küçükçekmece sağlık idaresi yapılan işlemler: Grup başkanlığı işlemleri, Aile hekimi, doktor, hastane şikayet etme ve şikayet sorgulama ile ilçeye ait sağlık işlemleri yapılmaktadır. . Ayrıca Küçükçekmece filyasyon ekibi de yine bu müdürlüğe bağlı olup Küçükçekmece covid-19 (koronavirüs) tedavi, covid-19 testi, temaslı karantina işlemleri bu müdürlüğe bağlı Küçükçekmece Toplum Sağlığı Merkezi (TSM) taraınfından yerine getirilmektedir.

Not: Küçükçekmece’deki doktorlarla ilgili şikayetleri bu kuruma yapınız. Bunun dışında CİMER, Sağlık Bakanlığı ve doktorların size karşı TCK kapsamındaki fiilleri (görevi kötüye kullanma, görevi ihmal, tehdit, hakaret vb.) gibi durumlarda Savcılığa şikayet etmek, vatandaşlık hakkınızdır.

*** Küçükçekmece sağlık dairesi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

 

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7