Türkiye Hastanesi Muayene Ücreti – Fiyatları

türkiye hastanesi

Özel hastaneler – İstanbul hastaneleri rehberinden Türkiye Hastanesi muayene ücretleri ile randevusuz muayene ve randevu alma hakkında bilgiler aşağıda yer almaktadır.

TÜRKİYE HASTANESİ MUAYENE NE KADAR?

Türkiye Hastanesi T.C. Sağlık Bakanlığı denetiminde hizmet veren özel hastanedir. Türkiye Hastanesi SGK anlaşması olan bölümler – poliklinikler olduğu gibi (SGK, 4/a, 4/b ve 4/c (SSK – Bağkur – Emekli Sandığı) ile GSS) SGK anlaşması olmayan veya SGK’nın karşılamadığı bölümler, tedaviler, muayene ve tahliller de olabilmektedir. Sigortasız muayene ücretleri ile özel sağlık sigortası muayene ücretleri hakkında bilgileri sorgulama servisinden edinebilirsiniz. Türkiye Hastanesi bölümleri, poliklinikleri ve doktorları: Acil servis, ağız ve diş hastalıkları, beslenme ve diyet, çocuk hastalıkları, dahiliye, dermatoloji (cildiye), estetik, fizik tedavi ve rehabilitasyon, göz hastalıkları, kadın doğum hastalıkları, kulak burun boğaz, kardiyoloji, nöroloji, ortopedi, psikiyatri (psikoloji), üroloji, tüp bebek merkezi muayene, tedavi, tahlil, test ve tedavi ücretleri ile sağlık raporu ve portör muayenesi fiyatları özel sigorta fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

Not:  Bu hastanenin asıl adı Türkiye Gazetesi Hastanesi’dir. İhlas Holding’e ait sağlık kuruluşlarından birisidir. Şişli – Okmeydanı semtinde bulunmaktadır. Osmanlı döneminde Bulgar Hastanesi olarak hizmet veren tarihi bina, Bulgar Hastanesi’nden, Türkiye Gazetesi Hastanesi’ne dönüşmüştür.

Türkiye Hastanesi doktorları – hekimleri: Prof. Dr. Atilla Parmaksızoğlu, Doç. Dr. Ayla Akbal, Doç. Dr. Adile Özkan, Op. Dr. Ayşe Solaroğlu, Op. Dr. Ayşe Meryem Uslu, Op. Dr. Ahmet Yıldırım, Op. Dr. Ahmet Talha Beşışık,     Uzm. Dr. Ahmet Faruk Yağcı, Doç. Dr. B. Kaan İnan, Op. Dr. B. Tarık Şener, Dyt. Bahattin Arslan, Fzt. Burhan Polat, Op. Dr. Cem Kara, Op. Dr. Cavit Hamzaoğlu, Op. Dr. C. Nihal Çakır, Op. Dr. Ece Koçum Beşışık, Op. Dr. Erol Vural     Op. Dr. Emre Güler, Op. Dr. Erdinç Ceylan, Uzm. Dr. Esra Çetinkaya, Uzm. Dr. Eşref Kyaw Zin Latt, Uzm. Dr. Emine Akın, Dyt. Esra Kurt Mutlu

Türkiye Hastanesinde koronavirüs testi yapılıyor mu? Bu hastanede PCR labaratuvarı bulunmakta olup, PCR testi yani covid-19 testi – tahlili yapılmaktadır.
Özel Türkiye Hastanesi’ne nasıl gidilir? (yol tarifi) Metrobüs ile Omeydanı durağında inerek, Okmeydanı’ndan geçen İETT otobüsleri ile veya Türkiye Hastanesi’nden geçen minibüsler – dolmuşlar ile ulaşım sağlanabilmektedir. Bu hastane İstanbul’un merkezi noktalarına yakın bir konumdadır.
İstanbul Türkiye Hastanesi adresi nerede? İstanbul Avrupa Yakası, şişli ilçesi, Okmeydanı’nda bulunmaktadır.

MUAYENE, TEDAVİ, TEST VE TAHLİL ÜCRETLERİ SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

*** Türkiye Hastanesi randevu alımı sistemi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

One thought on “Türkiye Hastanesi Muayene Ücreti – Fiyatları


Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7