Alanya Üniversitesi Hastanesi Muayene Ücreti – Fiyatları

alanya eğitim ve araştırma hastanesi

Üniversite hastaneleri – Antalya hastaneleri rehberinden Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Hastanesi muayene ücretleri ile randevusuz muayene ve randevu alma hakkında bilgiler aşağıda yer almaktadır.

 

ALANYA ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ MUAYENE NE KADAR?

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Hastanesi T.C. Sağlık Bakanlığı denetiminde hizmet veren üniversite hastanedir. Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Hastanesi SGK anlaşması olan bölümler – poliklinikler olduğu gibi (SGK, 4/a, 4/b ve 4/c (SSK – Bağkur – Emekli Sandığı) ile GSS) SGK anlaşması olmayan veya SGK’nın karşılamadığı bölümler, tedaviler, muayene ve tahliller de olabilmektedir. Sigortasız muayene ücretleri ile özel sağlık sigortası muayene ücretleri hakkında bilgileri SGK katkı payı sorgulama servisinden edinebilirsiniz. Alanya Üniversitesi Hastanesi bölümleri, poliklinikleri ve doktorları: Acil servis, ağız ve diş hastalıkları, beslenme ve diyet, çocuk hastalıkları, dahiliye, dermatoloji (cildiye), estetik, fizik tedavi ve rehabilitasyon, göz hastalıkları, kadın doğum hastalıkları, kulak burun boğaz, kardiyoloji, nöroloji, ortopedi, psikiyatri (psikoloji), üroloji, tüp bebek merkezi muayene, tedavi, tahlil, test ve tedavi ücretleri ile sağlık raporu ve portör muayenesi fiyatları özel sigorta fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

Adresi: Kestel Mah. Karapınar Cad. Alanya – Antalya
Telefon numarası:

Not: Bu hastane; Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak bilinmekle beraber Alanya Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne bağlı olarak hizmet vermektedir. İnternetten randevu alınmakta, iş başvurusu yapılmakta ve laboratuvar sonuçları öğrenilebilmektedir

Alanya Üniversitesi Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi doktorları – hekimleri: Doç.Dr.Mehmet SEÇER,  Dr. Birol ÖZKAL, Op.Dr. Hasan YETKİN, Op.Dr. Engin YÜCEL, Dr. Seda PÜRNAK, Uz.Dr. Deniz EVLİYAOĞLU, Uz. Dr. Semih KIZGIN,  Uz.Dr. Gamze ALKIZ KÖSEOĞLU,  Doç. Dr. Emine Eda KURT, Uzm.Dr. Natalya ÖZEN, Uzm.Dr. Fügen ÖZTEN, Uzm.Dr. İsmet Aslı TOPÇUOĞLU,  Uzm.Dr. Merve YÜKSEL, Uzm. Dr. Özlem ŞATIR, Doç. Dr. Özkan YETKİN, Dr. Deniz ÇELİK, Uzm.Dr. Zeynep BOZKURT, Uzm.Dr. Aliye Gamze ÇALIŞ, Uzm.Dr. Seher KARAKUŞ, Prof. Dr. Barış MÜLAYİM, Prof. Dr. Erdoğan ASLAN,  Doç. Dr. Nuri PEKER, Dr. Meral Tuğba ÇİMŞİR, Dr. Dilek ERDEM, Op.Dr. Özgür ÖZER, Op. Dr. Rahşan EYÜP DOĞAN, Op.Dr. Seher ULUSOYLAR,  Op. Dr. Muhammet Serhat YILDIZ, Op. Dr. Büşra YILDIZ, Op. Dr. Haydar SİPAHİOĞLU

Alanya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde koronavirüs testi yapılıyor mu? Bu hastanede PCR labaratuvarı bulunmakta olup, PCR testi yani covid-19 testi – tahlili yapılmaktadır.
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Hastanesi’ne nasıl gidilir? (yol tarifi) Alanya Belediyesi şehiriçi otobüsleri Cuma Pazarı’ndan kalkan 2, 11, 13 ve 18 numaralı otobüs hatları ile veya Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden geçen otobüs hatları ile veya hastaneden geçen minibüsler – dolmuşlar ile ulaşım sağlanabilmektedir.  Bu hastane Antalya’nın merkezi noktalarına uzak bir konumdadır.
Alanya Üniversite Hastanesi adresi nerede? Antalya, Alanya ilçesi, Oba’da bulunmaktadır.

*** Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Hastanesi randevu alımı sistemi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

One thought on “Alanya Üniversitesi Hastanesi Muayene Ücreti – Fiyatları


Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7