Bursa Hayat Hastanesi Muayene Ücreti – Fiyatları

bursa hayat hastanesi

Özel hastaneler – Bursa hastaneleri rehberinden Özel Hayat Hastanesi muayene ücretleri ile randevusuz muayene ve randevu alma hakkında bilgiler aşağıda yer almaktadır.

HAYAT HASTANESİ MUAYENE NE KADAR?

Bursa Hayat Hastanesi T.C. Sağlık Bakanlığı denetiminde hizmet veren özel hastanedir. Özel Hayat Hastanesi SGK anlaşması olan bölümler – poliklinikler olduğu gibi (SGK, 4/a, 4/b ve 4/c (SSK – Bağkur – Emekli Sandığı) ile GSS) SGK anlaşması olmayan veya SGK’nın karşılamadığı bölümler, tedaviler, muayene ve tahliller de olabilmektedir. Sigortasız muayene ücretleri ile özel sağlık sigortası muayene ücretleri hakkında bilgileri SGK katkı payı sorgulama servisinden edinebilirsiniz. Özel Bursa Hayat Hastanesi bölümleri, poliklinikleri ve doktorları: Acil servis, ağız ve diş hastalıkları, beslenme ve diyet, çocuk hastalıkları, dahiliye, dermatoloji (cildiye), estetik, fizik tedavi ve rehabilitasyon, göz hastalıkları, kadın doğum hastalıkları, kulak burun boğaz, kardiyoloji, nöroloji, ortopedi, psikiyatri (psikoloji), üroloji, tüp bebek merkezi muayene, tedavi, tahlil, test ve tedavi ücretleri ile sağlık raporu ve portör muayenesi fiyatları özel sigorta fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

Özel Bursa Hayat Hastanesi doktorları – hekimleri: Uzm.Dr.Levent Kazak,  Uzm. Dr. Yücel Onur, Uzm. Dt. Emin Adil,  Uzm. Dr. Bünyamin Güney,  Uzm. Dr. Ayşen Demirci, Dr.Selim Diner,  Op.Dr. Özlem Ballı, Op. Dr. Abdullah Küçükalp, Uzm. Dr. Mehmet Erdoğmuş , Op. Dr. Gonca Oğurlu Pakay, Dr. Ali Gökhan Demirkapu, Dt. Teyfik Yaşar, Dr. Neriman Bakal, Uzm. Dr. Sinan GÖNÜLLÜ, Op.Dr. Gürkan Ünal, Uzm Dr Nihat ERDEM, Op. Dr. Servet Yetgin, Doç.Dr. Evren Dilektaşlı, Op.Dr. Erhan Arslan, Op.Dr. Polat Biçici, Prof. Dr. Hasan Doğruyol , Uzm.Dr.Fatih Özkul, Uzm. Dr. Hakan KILIÇ, Uzm.Dr.Kemal Serçe, Uzm. Dr. Uğur Çelik, Uzm. Dr. Ertekin Tosun, Uzm.Dr. Hilal Börekçi, Op. Dr. Tevfik Öncan, Op.Dr.Bilal Aykaç, Uzm. Dr. Ayşegül Eriş, Dt.Semra Güler Beşer , Op.Dr.Ömer Aydın, Uzm. Dr. Burçin Eroğlu, Uzm. Dr. Medya Namdar, Op.Dr.Mevlüt Okumuş, Op.Dr. Uğur Demirci,  Uzm. Dr. İsmail Şen, Uzm. Dr. Ayşegül Ersoy, Op. Dr. Nigar Güler, Op. Dr. Elviye Fazıl, Dyt. Fatma Hallaç , Op.Dr. Hilal Cankılıç,  Prof.Dr. Öner Gedikoğlu, Op. Dr. Ferruh Fersçi, Dr. Mesut Kalyoncu, Uzm.Dr. Mediha Yılmaz, Uzm.Dr. Bayram Börekçi, Yrd.Doç.Dr.Rıza Dediler,Uzm. Dr. Servet Demir

Bursa Hayat Hastanesinde koronavirüs testi yapılıyor mu? Bu hastanede PCR labaratuvarı bulunmakta olup, PCR testi yani covid-19 testi – tahlili yapılmaktadır.
Özel Hayat Hastanesi’ne nasıl gidilir? (yol tarifi) Elmasbahçeler’den geçen İETT otobüsleri ile veya Hayat Hastanesi’nden geçen minibüsler – dolmuşlar ile ulaşım sağlanabilmektedir. Bu hastane Bursa’nın merkezi noktalarına yakın bir konumdadır.
Bursa Özel Hayat Hastanesi adresi nerede? Bursa, Osmangazi ilçesi, Elmasbahçeler’de bulunmaktadır.

MUAYENE, TEDAVİ, TEST VE TAHLİL ÜCRETLERİ SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

*** Bursa Hayat Hastanesi randevu alımı sistemi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

One thought on “Bursa Hayat Hastanesi Muayene Ücreti – Fiyatları


Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7