Lepra Deri ve Zührevi Hastalıkları Hastanesi Muayene Ücreti – Fiyatı

lepra deri ve zührevi hastalıklar hastanesi

Devlet hastaneleri – İstanbul devlet hastaneleri rehberinden Bakırköy Lepra Deri ve Zührevi Hastalıklar Hastanesi muayene ücretleri ile randevusuz muayene ve randevu alma hakkında bilgiler aşağıda yer almaktadır.

İSTANBUL LEPRA DERİ VE ZÜHREVİ HASTALIKLAR HASTANESİ MUAYENE NE KADAR?

Lepra Deri Hastanesi T.C. Sağlık Bakanlığı denetiminde olarak hizmet veren özel hastanedir. Lepra Zührevi Hastalıklar Hastanesi SGK anlaşması olan bölümler – poliklinikler olduğu gibi (SGK, 4/a, 4/b ve 4/c (SSK – Bağkur – Emekli Sandığı) ile GSS) SGK anlaşması olmayan veya SGK’nın karşılamadığı bölümler, tedaviler, muayene ve tahliller de olabilmektedir. Sigortasız muayene ücretleri ile özel sağlık sigortası muayene ücretleri hakkında bilgileri sorgulama servisinden edinebilirsiniz. İstanbul Lepra Deri ve Zührevi Hastanesi bölümleri, poliklinikleri ve doktorları: Acil servis, iyontoferez, detmatoloji (cildiye), lepra, fototerapi, pansuman muayene, tedavi, tahlil, test ve tedavi ücretleri ile sağlık raporu ve portör muayenesi fiyatları özel sigorta fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

Not: Bu hastane İstanbul Zührevi Hastalıklar Hastanesi olarak bilinmektedir.

Lepra Deri ve Zührevi Hastalıkları Hastanesi doktorları – hekimleri:  UZM.DR. MEVLİT YURTSEVEN, UZM.DR. ŞİLLAN NAYCI, UZM.DR. ÜMMÜHAN KAYA, UZM.DR. VEDAT ÇİMEN

Bakırköy Lepra Hastanesinde koronavirüs testi yapılıyor mu? Bu hastanede PCR labaratuvarı bulunmakta olup, PCR testi yani covid-19 testi – tahlili yapılmaktadır.
Lepra Deri ve Zührevi Hastalıklar Hastanesi’ne nasıl gidilir? (yol tarifi) Metro ve metrobüs ile Bahçelievler istasyonunda inerek veya Dr. Sadi Konuk Devlet Hastanesi durağından geçen İETT otobüsleri ile veya Zuhuratbaba’dan geçen minibüsler – dolmuşlar ile ulaşım sağlanabilmektedir. Bu hastane İstanbul’un merkezi noktalarına yakın bir konumdadır.
İstanbul Lepra Hastanesi adresi nerede? İstanbul Avrupa Yakası, Bakırköy ilçesi, Zuhuratbaba’da bulunmaktadır.

MUAYENE, TEDAVİ, TEST VE TAHLİL ÜCRETLERİ SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

*** Malatya Onkoloji Hastanesi randevu alımı sistemi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7