Medicana Hastanesi Muayene Ücreti – Fiyatları

medicana

Özel hastaneler – İstanbul hastaneleri rehberinden Medicana Hastanesi muayene ücretleri ile randevusuz muayene ve randevu alma hakkında bilgiler aşağıda yer almaktadır.

MEDICANA HASTANESİ MUAYENE NE KADAR?

Medicana Hastanesi T.C. Sağlık Bakanlığı denetiminde hizmet veren özel hastanedir. Medicana Hastanesi SGK anlaşması olan bölümler – poliklinikler olduğu gibi (SGK, 4/a, 4/b ve 4/c (SSK – Bağkur – Emekli Sandığı) ile GSS) SGK anlaşması olmayan veya SGK’nın karşılamadığı bölümler, tedaviler, muayene ve tahliller de olabilmektedir. Sigortasız muayene ücretleri ile özel sağlık sigortası muayene ücretleri hakkında bilgileri sorgulama servisinden edinebilirsiniz. Medicana Hastanesi bölümleri, poliklinikleri ve doktorları: Acil servis, ağız ve diş hastalıkları, beslenme ve diyet, çocuk hastalıkları, dahiliye, dermatoloji (cildiye), estetik, fizik tedavi ve rehabilitasyon, göz hastalıkları, kadın doğum hastalıkları, kulak burun boğaz, kardiyoloji, nöroloji, ortopedi, psikiyatri (psikoloji), üroloji, tüp bebek merkezi muayene, tedavi, tahlil, test ve tedavi ücretleri ile sağlık raporu ve portör muayenesi fiyatları özel sigorta fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

Not: Medicana Avcılar, International Ankara, International Istanbul, Üsküdar – Çamlıca, Bahçelievler, Güngören – Haznedar, Konya, Sivas Hastaneleri ve Medicana Diş Hastanesi ve Medicana Anne – Çocuk Hastanesi olarak hizmet vermektedir.

İstanbul Medicana Hastanesi doktorları – hekimleri: Dr. Nazan Bozkurt, Dr. Oğuzhan Cücü, Uzm. Dr. Ali Osman Eriş, Uzm. Dr. Seyit Nizamettin Çağlar, Dyt. Eda Honça Türe, Op. Dr. Burak Kınalı, Op. Dr. Ahmet Alptekin, Uzm. Dr. Aliye Sevil Sarıkaya, Uzm. Dr. Murat Saygı, Prof. Dr. Ahmet Güzel Dr. Alper Özkılıç, Uzm. Dr. Şebnem Altınlı, Dr. Herman Mayısoğlu, Uzm. Dr. Nesriye Demirel, Dr. Ali Caner Tamer, Dr. Zafer İşcan, Dr. Mehmet Karabay, Uzm. Dr. Tuba Erbilir Çelebi, Fzt. Dünya Tajik, Fzt. Tuğba Başak Dülger, Dr. Ziyaettin Durakoğlu, Doç. Dr. Sabri Tekin, Doç. Dr. Uğur Ekici, Op. Dr. Sarper Işıksel, Op. Dr. Turhan Pekiner, Uzm. Dr. Ergi Hysi, Uzm. Dr. Fadime Keleşoğlu, Dr. Adnan Gül, Dr. Özgür Yaşar, Dr. Cem Başaran, Uzm. Dr. Aysun Halaçoğlu, Doç. Dr. Alihan Oral, Uzm. Dr. Bülent Temel, Uzm. Dr. Hasan Küçükyılmaz, Uzm. Dr. Mustafa Abdullah, Uzm. Dr. Nesriye Demirel, Prof. Dr. Yavuz Aydın, Dr. Düzgün Korkmaz, Op. Dr. Bekir Savaş Aksoy, Op. Dr. Leyla Ercan, Op. Dr. Müge Temel, Prof. Dr. Murat Başaran, Doç. Dr. Alper Uçak, Prof. Dr. Ayhan Olcay, Prof. Dr. Gültekin Faik Hobikoğlu, Doç. Dr. Hüseyin Arınç, Doç. Dr. Salahettin Akçay, Uzm. Dr. Kadir Topçu

Medicana Hastanesinde koronavirüs testi yapılıyor mu? Bu hastanede PCR labaratuvarı bulunmakta olup, PCR testi yani covid-19 testi – tahlili yapılmaktadır.
Medicana Hastanesi’ne nasıl gidilir? (yol tarifi) Metro veya metrobüs ile Bahçelievler durağında inerek, Medicana Hastanesi’nden İETT hatları ile veya Haznedar’dan geçen minibüsler – dolmuşlar ile ulaşım sağlanabilmektedir. Bu hastane İstanbul’un merkezi noktalarına yakın bir konumdadır.
İstanbul Medicana Hastanesi adresi nerede? İstanbul Avrupa Yakası, Bahçelievler ilçesi, Haznedar’da bulunmaktadır.

*** Medicana Hastanesi randevu alımı sistemi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7