Nisa Hastanesi Muayene Ücreti – Fiyatları

nisa hastanesi

Özel hastaneler – İstanbul hastaneleri rehberinden Nisa Hastanesi muayene ücretleri ile randevusuz muayene ve randevu alma hakkında bilgiler aşağıda yer almaktadır.

NİSA HASTANESİ MUAYENE NE KADAR?

Özel Nisa Hastanesi T.C. Sağlık Bakanlığı denetiminde hizmet veren özel hastanedir. Nisa Hastanesi SGK anlaşması olan bölümler – poliklinikler olduğu gibi (SGK, 4/a, 4/b ve 4/c (SSK – Bağkur – Emekli Sandığı) ile GSS) SGK anlaşması olmayan veya SGK’nın karşılamadığı bölümler, tedaviler, muayene ve tahliller de olabilmektedir. Sigortasız muayene ücretleri ile özel sağlık sigortası muayene ücretleri hakkında bilgileri SGK katkı payı sorgulama servisinden edinebilirsiniz. Nisa Hastanesi bölümleri, poliklinikleri ve doktorları: Acil servis, ağız ve diş hastalıkları, beslenme ve diyet, çocuk hastalıkları, dahiliye, dermatoloji (cildiye), estetik, fizik tedavi ve rehabilitasyon, göz hastalıkları, kadın doğum hastalıkları, kulak burun boğaz, kardiyoloji, nöroloji, ortopedi, psikiyatri (psikoloji), üroloji, tüp bebek merkezi muayene, tedavi, tahlil, test ve tedavi ücretleri ile sağlık raporu ve portör muayenesi fiyatları özel sigorta fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

Not: Özel Nisa Hastanesi Yenibosna semtinde faaliyet göstermektedir. Bu hastane, Medipol Hastaneler Grubuna ait bir hastane olarak hasta kabulü yapmaktadır. İnternetten randevu alınabilmektedir.

Nisa Hastanesi doktorları – hekimleri: Prof.Dr. Ali AYDIN, Doç.Dr. Bahri TEKER, Doç.Dr. Faruk KAYA, Doç.Dr. Mehmet BÜYÜKTİRYAKİ, Doç.Dr. Mehmet Onur YÜKSEL, Doç.Dr. Osman CIVIL, Doç.Dr. Ömer Faruk KOÇAK, Doç.Dr. Ufuk DÜZENLİ, Dr. Abdullah ÖZEL, Dr. Asiye UZUN, Dr. Aziz ÇATALTEPE, Dr. Derya Kanza GÜL, Dr. Güray BULUT, Dr. Hamza SUCUOĞLU, Dr. Mustafa AKMAN, Dr. Nevin SAKOGLU, Dr Özge Düzcı YÜKSEL, Dr. Uygar DÜZCI, Op.Dr. Alev ORAL, Op.Dr. Aytekın UZER, Op.Dr. Bülent YİĞİT, Op.Dr. Fatma ERSAN, Op.Dr. İhsan KASAPGİL, Op.Dr. İrfan KARALAR, Op.Dr. Kemal ERDOĞAN, Op.Dr. Mehmet DOĞAN, Op.Dr. Muhabbet HALİLOĞLU, Op.Dr. Mustafa Burak ÜSTÜN, Op.Dr. Mürvet HAKYEMEZ, Op.Dr. Necla ÜLKER, Op.Dr. Reyhan HAS, Op.Dr. Seymin TURAN, Uzm.Dr. Akif KURTAN, Uzm.Dr. Aslıhan TAK, Uzm.Dr. Dilruba GARASHOVA, Uzm.Dr. Eda YILDIRIM, Uzm.Dr. Eray YURTÇU, Uzm.Dr. Filiz ÇALIŞKAN, Uzm.Dr. Hamdı Murat YILDIRIM, Uzm.Dr. Hamide TUNA, Uzm.Dr. Hurşit SOYER, Uzm.Dr. Hüseyin YETİŞ, Uzm.Dr. İsmet ÜSTÜN, Uzm.Dr. M. Esin KESKİN, Uzm.Dr. Maruf ÇELIK

Nisa Hastanesinde koronavirüs testi yapılıyor mu? Bu hastanede PCR labaratuvarı bulunmakta olup, PCR testi yani covid-19 testi – tahlili yapılmaktadır.
Özel Nisa Hastanesi’ne nasıl gidilir? (yol tarifi) Metro ve metrobüs ile Yenibosna durağında inerek, Yenibosna’dan geçen İETT otobüsleri ile veya Nisa Hastanesi’nden geçen minibüsler – dolmuşlar ile ulaşım sağlanabilmektedir. Bu hastane İstanbul’un merkezi noktalarına yakın bir konumdadır.
İstanbul Nisa Hastanesi adresi nerede? İstanbul Avrupa Yakası, Bahçelievler ilçesi, Yenibosna’da bulunmaktadır.

MUAYENE, TEDAVİ, TEST VE TAHLİL ÜCRETLERİ SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

*** Nisa Hastanesi randevu alımı sistemi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

2 thoughts on “Nisa Hastanesi Muayene Ücreti – Fiyatları


  1. Merhaba, Babam 82 yaşında Memur Emeklisi, daha önce 2-3 yere muayene olduk her iki göz için gecikmeden Acilen KATARAK ameliyatı olması gerekir dediler. Göz Muayenesi sonrası Ameliyat esnasında ilave malzemeler kullanılacağını belirttiler. Ameliyat masrafı olarak yüksek bir meblağ söylediler. Kendisi Memur Emeklisi ve 82 yaşında olduğu için Hastanenizde İndirim uygulanabiliyormu , Göz Muayeneniz ve Ameliyat ücretiniz nekadar tutar, Tahmini olarak bilgilendirme yaparsanız sevinirim.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7