Okan Üniversitesi Hastanesi Muayene Ücreti – Fiyatları

okan üniversitesi hastanesi

Üniversite hastaneleri – İstanbul tıp fakültesi hastaneleri rehberinden Tuzla Okan Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi muayene ücretleri ile randevusuz muayene ve randevu alma hakkında bilgiler aşağıda yer almaktadır.

OKAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ MUAYENE NE KADAR?

Okan Üniversitesi Hastanesi T.C. Sağlık Bakanlığı denetiminde olarak hizmet veren özel hastanedir. Okan Hastanesi SGK anlaşması olan bölümler – poliklinikler olduğu gibi (SGK, 4/a, 4/b ve 4/c (SSK – Bağkur – Emekli Sandığı) ile GSS) SGK anlaşması olmayan veya SGK’nın karşılamadığı bölümler, tedaviler, muayene ve tahliller de olabilmektedir. Sigortasız muayene ücretleri ile özel sağlık sigortası muayene ücretleri hakkında bilgileri sorgulama servisinden edinebilirsiniz. Okan Üniversitesi Hastanesi bölümleri, poliklinikleri ve doktorları: Acil servis, ağız ve diş hastalıkları, beslenme ve diyet, çocuk hastalıkları, dahiliye, dermatoloji (cildiye), estetik, fizik tedavi ve rehabilitasyon, göz hastalıkları, kadın doğum hastalıkları, kulak burun boğaz, kardiyoloji, nöroloji, ortopedi, psikiyatri (psikoloji), üroloji, tüp bebek merkezi muayene, tedavi, tahlil, test ve tedavi ücretleri – fiyatları özel sigorta fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

İstanbul Okan Üniversitesi Hastanesi doktorları – hekimleri: Prof. Dr. Abut Kebudi, Prof. Dr. Ahmet Akça, Dr. Ahmet Ayık, Doç. Dr. Ahmet Bülent Kargı, Uzm. Dr. Ahmet Emin Sönmez, Uzm. Dr. Ahmet Eryılmaz, Uzm. Dr. Ali Öztürk, Dr. Öğr. Üyesi Ali Yıldız, Prof. Dr. Alp Gürkan, Doç. Dr. Atilla Yılmaz, Prof. Dr. Ayşe Ender Yumru, Prof. Dr. Ayşe Nimet Karadayı, Prof. Dr. Ayşe Öner,Prof. Dr. Barın Selçuk, Prof. Dr. Burçak Gümüş, Prof. Dr. Emrullah Taşındı, Prof. Dr. Eray Çalışkan, Opr. Dr. Ferda Erbay, Doç. Dr. Fidan Yıldız, Doç. Dr. Hasan Basri Arifoğlu, Dr. Hatice Seda Kuz, Prof. Dr. İbrahim Bülent Buttanrı, Uzm. Dr. İlyas Mammadyarov, Op. Dr. Kağan Gökçe, Prof. Dr. Kaya Hüsnü Akan, Dt. Kerem Tekdemir, Prof. Dr. Levent Tütüncü, Opr. Dr. Makbule Özkan, Uzm. Dr. Mehmet Akdemir, Prof. Dr. Mehmet Altuğ Tunçer, Prof. Dr. Mehmet Tayyar Cantürk, Uzm. Dr. Meryem Zare, Prof. Dr. Murat Arslan, Uzm. Dr. Mustafa Aras, Opr. Dr. Mustafa Çakır, Uzm. Dr. Nahide Üzümçeker, Psk. Neris Başkan, Doç. Dr. Nida Bayık,Prof. Dr. Nihat Özer, Uzm. Dr. Nurdan Karakuran

Okan Üniversitesi Hastanesinde koronavirüs testi yapılıyor mu? Bu hastanede PCR labaratuvarı bulunmakta olup, PCR testi yani covid-19 testi – tahlili yapılmaktadır.
Okan Hastanesi’ne nasıl gidilir? (yol tarifi) Okan Üniversiesi Hastanesi’nden İETT hatları ile veya İçmeler’den geçen minibüsler – dolmuşlar ile ulaşım sağlanabilmektedir. Ayrıca ücretsiz Okan Üniversitesi Hastanesi servis saatleri takipederek ulaşım sağlayabilirsiniz. Bu hastane İstanbul’un merkezi noktalarına uzak bir konumdadır.
İstanbul Okan Üniversite Hastanesi adresi nerede? İstanbul Anadolu Yakası, Tuzla ilçesi, İçmeler’de bulunmaktadır.

*** Okan Üniversitesi Hastanesi randevu alımı sistemi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

One thought on “Okan Üniversitesi Hastanesi Muayene Ücreti – Fiyatları


  1. Merhaba Kadın Doğum muayene ücretini öğrenmek ve Doğum paketleriniz hakkında fiyat bilgisi almak istiyorum iyi aksamlar

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7