Özel Divan Hastanesi Muayene Ücreti – Fiyatları

özel divan hastanesi

Özel hastaneler – Malatya hastaneleri rehberinden Özel Divan Hastanesi muayene ücretleri ile randevusuz muayene ve randevu alma hakkında bilgiler aşağıda yer almaktadır.

ÖZEL DİVAN HASTANESİ MUAYENE NE KADAR?

Malatya Divan Hastanesi T.C. Sağlık Bakanlığı denetiminde hizmet veren özel hastanedir. Özel Divan Hastanesi SGK anlaşması olan bölümler – poliklinikler olduğu gibi (SGK, 4/a, 4/b ve 4/c (SSK – Bağkur – Emekli Sandığı) ile GSS) SGK anlaşması olmayan veya SGK’nın karşılamadığı bölümler, tedaviler, muayene ve tahliller de olabilmektedir. Sigortasız muayene ücretleri ile özel sağlık sigortası muayene ücretleri hakkında bilgileri SGK katkı payı sorgulama servisinden edinebilirsiniz. Özel Divan Hastanesi bölümleri, poliklinikleri ve doktorları: Acil servis, ağız ve diş hastalıkları, beslenme ve diyet, çocuk hastalıkları, dahiliye, dermatoloji (cildiye), estetik, fizik tedavi ve rehabilitasyon, göz hastalıkları, kadın doğum hastalıkları, kulak burun boğaz, kardiyoloji, nöroloji, ortopedi, psikiyatri (psikoloji), üroloji, tüp bebek merkezi muayene, tedavi, tahlil, test ve tedavi ücretleri ile sağlık raporu ve portör muayenesi fiyatları özel sigorta fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

Not: Bu hastaneni eski adı Malatya Mavi Nokta Hastanesi idi. Sonradan isim ve yönetim değişikliği yaparak Melidpark Hastanesi adını aldı. Şu anda da Divan adıyla hizmet vermektedir. Dolayısıyla Mavi Nokta Hastanesi veya Melid Park Hastanesi doktorlarından randevu almak isteyenler, bu hastaneden randevu almalıdırlar. İnternetten randevu alınmakta, iş başvurusu yapılmakta ve labaratuvar sonuçları öğrenilebilmektedir.

Özel Divan Hastanesi doktorları – hekimleri:  Op.Dr. Oğuz DEMİRBİLEK, Op.Dr. Erhan BAKIRCIOĞLU,  Op.Dr. Özbay AYDEMİR, Doç.Dr. Metin DOĞAN, Op.Dr. Erol DURAN, Op.Dr. Ahmet Sacid ÖZBAY, Jin.Op.Dr. Nuriye DURAS, Uzm.Dr. Abbdulah ÖZTÜRK, Uzm.Dr. Saif HAMAD, Uzm.Dr. Mehmet Cengiz HACIEVLİYAGİL, Uzm.Dr. Mustafa GENÇOĞLU, Uzm.Dr. Abdulkadir GÜL, Uzm.Dr. Barış CÖMERT, Uzm.Dr. Nevzat YARİZ, Dr.Aykut MEŞE, Dr. Orhan AKBULUT, Dr.İsmet TUNÇ, Dyt.Tuğçe YILDIZ, Dr.Lokman BOĞA

Malatya Divan Hastanesinde koronavirüs testi yapılıyor mu? Bu hastanede PCR labaratuvarı bulunmakta olup, PCR testi yani covid-19 testi – tahlili yapılmaktadır.
Özel Divan Hastanesi’ne nasıl gidilir? (yol tarifi) Trambüs (troleybüs) hattı ile hastanenin önünde inebilirsiniz. Buhara Bulvarı’ndan geçen Motaş otobüsleri ile veya Divan Hastanesi’nden geçen Afet Evleri ve Yeşiltepe minibüsleri – dolmuşlar ile ulaşım sağlanabilmektedir. Bu hastane Malatya’nın merkezi noktalarına yakın bir konumdadır.
Malatya Özel Divan Hastanesi adresi nerede? Malatya, Yeşilyurt ilçesi, Sıtmapınarı’nda bulunmaktadır.

MUAYENE, TEDAVİ, TEST VE TAHLİL ÜCRETLERİ SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

*** Divan Hastanesi randevu alımı sistemi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

One thought on “Özel Divan Hastanesi Muayene Ücreti – Fiyatları


Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7