Van Lokman Hekim Hastanesi Muayene Ücreti – Fiyatları

van lokman hekim hastanesi

Özel hastaneler – Van hastaneleri rehberinden Van Lokman Hekim Hastanesi muayene ücretleri ile randevusuz muayene ve randevu alma hakkında bilgiler aşağıda yer almaktadır.

VAN LOKMAN HEKİM HASTANESİ MUAYENE NE KADAR?

Van Lokman Hekim Hastanesi T.C. Sağlık Bakanlığı denetiminde hizmet veren özel hastanedir. Özel Van Lokman Hekim Hastanesi SGK anlaşması olan bölümler – poliklinikler olduğu gibi (SGK, 4/a, 4/b ve 4/c (SSK – Bağkur – Emekli Sandığı) ile GSS) SGK anlaşması olmayan veya SGK’nın karşılamadığı bölümler, tedaviler, muayene ve tahliller de olabilmektedir. Sigortasız muayene ücretleri ile özel sağlık sigortası muayene ücretleri hakkında bilgileri SGK katkı payı sorgulama servisinden edinebilirsiniz. Özel Van Lokman Hekim Hastanesi bölümleri, poliklinikleri ve doktorları: Acil servis, ağız ve diş hastalıkları, beslenme ve diyet, çocuk hastalıkları, dahiliye, dermatoloji (cildiye), estetik, fizik tedavi ve rehabilitasyon, göz hastalıkları, kadın doğum hastalıkları, kulak burun boğaz, kardiyoloji, nöroloji, ortopedi, psikiyatri (psikoloji), üroloji, tüp bebek merkezi muayene, tedavi, tahlil, test ve tedavi ücretleri ile sağlık raporu ve portör muayenesi fiyatları özel sigorta fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

Not: Bu hastane, Van dışında Kuzey Irak ve Ankara’da da hizmet vermektedir. İnternetten randevu alınmakta, iş başvurusu yapılmakta ve labaratuvar sonuçları öğrenilebilmektedir.

Özel Lokman Hekim Hastanesi doktorları – hekimleri: Uzm. Dr. Ayhan Doğan, Uzm. Dr. Abdurrezak Börekci, Op. Dr. Abdurrahim Gözen, Op. Dr. Ağahan Han, Op. Dr. Ahmet Melih Akyol, Op. Dr. Ali Şekeralmaz,  Uzm. Dr. Burcu Ungan Turan, Dr. Berkan Aksel Karakaş, Uzm. Dr. Cemal Kayıran, Op. Dr. Davut Demir, Prof. Dr. Ercan Kırımi, Uzm. Dr. Erkan Yıldırım, Op. Dr. Emil Jivazade, Op. Dr. Emine Bulut Ekici, Uzm. Dr. Faruk Şaylık, Uzm. Dr. Feyza Kayatürk, Dyt. Funda Budak, Prof. Dr. Halil Başel, Uzm. Dr. Hasan Polat, Dr. Hıdır Aykut, Op. Dr. Hatice Eroğlu, Op. Dr. Habip Binici, Doç. Dr. İsmail Gülşen, Uzm. Dr. İlkgün Sibel Akıncı, Uzm. Dr. Mehmet Hakan Bilgin, Uzm. Dr. Mehmet Kasım Aydın, Uzm. Dr. Mehmet Selçuk Bektaş, Op. Dr. Mesut Pekmez, Op. Dr. Metin Türkyılmaz, Uzm. Dr. Naci Üngür, Uzm. Dr. Nesim Sarı, Dr. Nuh Yaz, Uzm. Dr. Suat Gezer, Uzm. Dr. Suat Orak, Op. Dr. Sebğetüllah Ahmet Gözen, Uzm. Dr. Uğur Alpay, Uzm. Dr. Gülnara Süleymanova, Dr. Kayhan Yağız, Prof. Dr. Yavuz Yeşilova, Dr. Zehra Koştu Eliş

Van Lokman Hekim Hastanesinde koronavirüs testi yapılıyor mu? Bu hastanede PCR labaratuvarı bulunmakta olup, PCR testi yani covid-19 testi – tahlili yapılmaktadır.
Özel Van Lokman Hekim Hastanesi’ne nasıl gidilir? (yol tarifi) Zübeyde Hanım Caddesinden geçen otobüsler ile veya Lokman Hekim Hastanesi’nden geçen minibüsler – dolmuşlar ile ulaşım sağlanabilmektedir. Bu hastane Van’ın merkezi noktalarına yakın bir konumdadır.
Van Lokman Hekim Hastanesi adresi nerede? Van, İpekyolu ilçesi, Zübeyde Hanım Caddesi’nde bulunmaktadır.

MUAYENE, TEDAVİ, TEST VE TAHLİL ÜCRETLERİ SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

*** Van Lokman Hekim Hastanesi randevu alımı sistemi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

3 thoughts on “Van Lokman Hekim Hastanesi Muayene Ücreti – Fiyatları


  1. iyi günler hastahanenizde bryin sinir cerrahi dr varmı muayene ücreti ne kadar ve ayrica bel fıtığı MR çekiliyormu fiyatı ne kadar

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7