Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi Muayene Ücreti – Fiyatları

cerrahpaşa tıp fakültesi

Üniversite hastaneleri – İstanbul tıp fakültesi hastaneleri rehberinden İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi muayene ücretleri ile randevusuz muayene ve randevu alma hakkında bilgiler aşağıda yer almaktadır.

CERRAHPAŞA TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ MUAYENE NE KADAR?

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi T.C. Sağlık Bakanlığı denetiminde olarak hizmet veren özel hastanedir. Cerrahpaşa Hastanesi SGK anlaşması olan bölümler – poliklinikler olduğu gibi (SGK, 4/a, 4/b ve 4/c (SSK – Bağkur – Emekli Sandığı) ile GSS) SGK anlaşması olmayan veya SGK’nın karşılamadığı bölümler, tedaviler, muayene ve tahliller de olabilmektedir. Sigortasız muayene ücretleri ile özel sağlık sigortası muayene ücretleri hakkında bilgileri sorgulama servisinden edinebilirsiniz. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi bölümleri, poliklinikleri ve doktorları: Acil servis, ağız ve diş hastalıkları, beslenme ve diyet, çocuk hastalıkları, dahiliye, detmatoloji (cildiye), estetik, fizik tedavi ve rehabilitasyon, göz hastalıkları, kadın doğum hastalıkları, kulak burun boğaz, kardiyoloji, nöroloji, ortopedi, psikiyatri (psikoloji), üroloji, tüp bebek merkezi muayene, tedavi, tahlil, test ve tedavi ücretleri ile sağlık raporu ve portör muayenesi fiyatları özel sigorta fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

Not: Bu hastane, kuruduğundan beri İstanbul Üniversitesi’ne bağlı olarak hizmet vermekte iken, sonrasında ”İstanbul Üniversitesi – Cerrahpaşa” adında ilginç bir üniversiteye dönüştürülerek ayrıldı. Şimdilerde bu hastane İstanbul Üniversitesi – Cerrahpaşa adlı üniversiteye bağlı olarak hizmet vermektedir. Ayrıca bu hastanede online doktor uygulaması olup, internetten online olarak doktorlar ile 20 dakikalık görüşme yapabilirsiniz. Online doktor fiyatı 400 tl olup, ücreti her 20 dakika online görüşme seansı için ayrı ayrı ödenmelidir.

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi doktorları – hekimleri: Prof.Dr. ALİ İHSAN SOYLUOĞLU, Prof.Dr. AYŞE DERYA ERTEM, Prof.Dr. KAYA ÖZKUŞ, Prof.Dr. MAHMUT ERCAN TANYELİ, Prof.Dr. MEHMET YILDIRIM, Prof.Dr. MEHMET SELMAN DEMİRCİ, Prof.Dr. ŞÜKRÜ TURAN PEŞTEMALCI, Prof.Dr. TANİA MARUR, Prof.Dr. YUSUF ZEKİ YILDIZ, Doç.Dr. MEHMET ÜZEL , UZMAN TABİB AHMET ERTAŞ, UZMAN TABİB ÖMER ALP TAŞTAN, UZMAN TABİB ÖZGE IRMAK DOĞANCI,  Prof.Dr. DERVİŞ ÖZÇELİK, Prof.Dr. HANDAN TUNCEL, Prof.Dr. SEMRA ÖZDEMİR, Doç.Dr. DEVRİM SARİBAL,  Prof.Dr. AHMET DİRİCAN, Doç.Dr. MURAT KİRİŞCİ,  Prof.Dr. HAKKI OKTAY SEYMEN, Prof.Dr. NERMİN YELMEN, Prof.Dr. NURAN DARIYERLİ, Doç.Dr. SİBEL AKYOL, UZMAN TABİB MEHMET ALTAN, UZMAN TABİB OSMAN FUAT SÖNMEZ, UZMAN TABİB AYKUT ORUÇ, UZMAN TABİB MANSUR TÜZÜN, UZMAN TABİB SILA HİDAYET BOZDOĞAN POLAT,  Prof.Dr. EMİNE ELİF GÜZEL MEYDANLI, Doç.Dr. GAMZE TANRIVERDİ, Doç.Dr. GÖZDE ERKANLI ŞENTÜRK, Prof.Dr. AHMET ATA ALTURFAN, Prof.Dr. DİLDAR KONUKOĞLU, Prof.Dr. HAKAN EKMEKÇİ, Prof.Dr. İBRAHİM MURAT BOLAYIRLI, Prof.Dr. MİNE KUCUR, Prof.Dr. ÖZLEM BALCI EKMEKÇİ, Prof.Dr. PINAR ATUKEREN, Prof.Dr. REMİSE GELİŞGEN, Prof.Dr. SEVAL AYDIN, Prof.Dr. UFUK ÇAKATAY Prof.Dr. YILDIZ DİNCER, Prof.Dr. ZEYNEP BANU GÜNGÖR, Prof.Dr. ZEYNEP GÜLNUR ANDİCAN, Doç.Dr. CENK DAĞLIOĞLU, Doç.Dr. KAROLİN YANAR

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesinde koronavirüs testi yapılıyor mu? Bu hastanede PCR labaratuvarı bulunmakta olup, PCR testi yani covid-19 testi – tahlili yapılmaktadır.
Cerrahpaşa Üniversite Hastanesinde Covid-19 aşısı yapılıyor mu? Sinovac veya Biontech aşısı olmak üzere her iki aşı da yapılabiliyor. Aşı randevusu almak zorunludur.
Cerrahpaşa Hastanesi’ne nasıl gidilir? (yol tarifi) Metro ile Topkapı durağında inerek, metrobüs ile Bayrampaşa – Koç Üniversitesi Hastanesi durağında inerek, tramvay ile Çapa – Şehremini durağında inerek, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi’nden geçen İETT hatları ile veya Cerrahpaşa’dan geçen minibüsler – dolmuşlar ile ulaşım sağlanabilmektedir. Bu hastane İstanbul’un merkezi noktasındaki bir konumdadır.
İstanbul Cerrahpaşa Üniversite Hastanesi adresi nerede? İstanbul Avrupa Yakası, Fatih ilçesi, Cerrahpaşa’da bulunmaktadır.

*** Cerrahpaşa Hastanesi randevu alımı sistemi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

One thought on “Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi Muayene Ücreti – Fiyatları


  1. Şuan Cerrahpaşa tıp fakültesi olarak geçiyor hastane adı. İki üniversite birbirinden ayrıldı mı ve Prof. Dr. Haluk Emir hangi hastanede ?

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7