Dünya Göz Hastanesi Muayene Ücreti – Fiyatları

dünya göz hastanesi

Özel hastaneler – İstanbul hastaneleri rehberinden Dünya göz Hastanesi muayene ücretleri ile randevusuz muayene ve randevu alma hakkında bilgiler aşağıda yer almaktadır.

DÜNYA GÖZ HASTANESİ MUAYENE NE KADAR?

Dünya Göz Hastanesi T.C. Sağlık Bakanlığı denetiminde hizmet veren özel hastanedir. Dünyagöz Hastanesi SGK anlaşması olan bölümler – poliklinikler olduğu gibi (SGK, 4/a, 4/b ve 4/c (SSK – Bağkur – Emekli Sandığı) ile GSS) SGK anlaşması olmayan veya SGK’nın karşılamadığı bölümler, tedaviler, muayene ve tahliller de olabilmektedir. Sigortasız muayene ücretleri ile özel sağlık sigortası muayene ücretleri hakkında bilgileri sorgulama servisinden edinebilirsiniz. Dünya Göz Hastanesi bölümleri, poliklinikleri ve doktorları: Genel göz, çocuk göz, lazer tedavisi, retina ve lens tedavisi, göz tembelliği, kornea hastalıkları, katarakt, yakın görme sorunu, göz tansiyonu glokom, şaşılık, renk körlüğü, göz estetik, kontakt lens, göz iltihapları, lazerle göz ameliyatı muayene, tedavi, tahlil, test ve tedavi ücretleri ile sağlık raporu ve portör muayenesi fiyatları özel sigorta fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

Not: Dünya Göz Bakırköy – Ataköy, Etiler, Altunizade, Bağcılar, Feneryolu, Pendik, Sultanbeyli ve Beylikdüzü göz hastaneleri olarak hizmet vermektedir.

İstanbul Dünya Göz Hastanesi doktorları – hekimleri: Prof. Dr. Akif Özdamar, Prof. Dr. Alper Ağca, Prof. Dr. Hüsnü Güzel, Prof. Dr. Kemal Dikici, Prof. Dr. Ümit Aykan, Doç. Dr. Aylin Ardagil Akçakaya, Doç. Dr. Ceyhun Arıcı, Doç. Dr. Melike Gedar, Doç. Dr. Zerrin Kapıcıoğlu, Op. Dr. Dilan Çolak, Op. Dr. Gökay Günay, Op. Dr. Haluk Talu, Op. Dr. Mahmut Öztürk, Op. Dr. Muzaffer Öztürk, Op. Dr. Sefa Kaçar, Op. Dr. Selim Avcı, Op. Dr. Sezgin Yıldızbaş, Op. Dr. Süleyman Deniz Atakan, Op. Dr. Şaduman Aydın Özüçelik, Op. Dr. Tülay Arıcı, Prof. Dr. Anıl Kubaloğlu, Prof. Dr. Samuray Tuncer, Prof. Dr. Yavuz Kamil Bardak, Doç. Dr. Bozkurt Şener, Doç. Dr. Ebru Görgün, Doç. Dr. Efekan Coşkunseven, Op. Dr. Aylin Koç Akbay, Op. Dr. Ayşegül Ersanlı, Op. Dr. Baha Toygar, Op. Dr. Ersin Kutluçınar, Op. Dr. Fevzi Akkan, Op. Dr. Hakan Eren, Op. Dr. İrfan Kayurtar, Op. Dr. Lale Beatrice Öktem, Op. Dr. Pervin Uygur, Op. Dr. Serpil Parmaksız, Op. Dr. Sevgi Tongal, Op. Dr. Süleyman Deniz Atakan, Op. Dr. Şenay Yılmaz

Dünya Göz Hastanesinde koronavirüs testi yapılıyor mu? Bu hastanede PCR labaratuvarı bulunmakta olup, PCR testi yani covid-19 testi – tahlili yapılmaktadır.
Dünya Göz Hastanesinde koronavirüs aşısı yapılıyor mu? Bunun için MHRS sistemine girerek, Sinovac veya Biontech aşısı yapılıyor mu diye kontrol etmeniz gereklidir.
Dünya Göz Hastanesi’ne nasıl gidilir? (yol tarifi) Metro veya metrobüs ile Ataköy istasyonunda inerek veya Dünyagöz Hastanesinden geçen İETT hatları ile veya Ataköy’den geçen minibüsler – dolmuşlar ile ulaşım sağlanabilmektedir. Bu hastane İstanbul’un merkezi noktasındaki bir konumdadır.
İstanbul Acıbadem Hastanesi adresi nerede? İstanbul Avrupa Yakası, Bakırköy ilçesi, Ataköy’de bulunmaktadır.

MUAYENE, TEDAVİ, TEST VE TAHLİL ÜCRETLERİ SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

*** Dünya Göz Hastanesi randevu alımı sistemi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

One thought on “Dünya Göz Hastanesi Muayene Ücreti – Fiyatları


Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7