İstanbul Avrupa Hospital Muayene Ücreti – Fiyatları

avrupa hospital

Özel hastaneler – İstanbul hastaneleri rehberinden Avrupa Hospital muayene ücretleri ile randevusuz muayene ve randevu alma hakkında bilgiler aşağıda yer almaktadır.

AVRUPA HOSPITAL MUAYENE NE KADAR?

İstanbul Avrupa Hospital T.C. Sağlık Bakanlığı denetiminde hizmet veren özel hastanedir. İstanbul Avrupa Hastanesi SGK anlaşması olan bölümler – poliklinikler olduğu gibi (SGK, 4/a, 4/b ve 4/c (SSK – Bağkur – Emekli Sandığı) ile GSS) SGK anlaşması olmayan veya SGK’nın karşılamadığı bölümler, tedaviler, muayene ve tahliller de olabilmektedir. Sigortasız muayene ücretleri ile özel sağlık sigortası muayene ücretleri hakkında bilgileri sorgulama servisinden edinebilirsiniz. Avrupa Hospital bölümleri, poliklinikleri ve doktorları: Acil servis, ağız ve diş hastalıkları, beslenme ve diyet, çocuk hastalıkları, dahiliye, dermatoloji (cildiye), estetik, fizik tedavi ve rehabilitasyon, göz hastalıkları, kadın doğum hastalıkları, kulak burun boğaz, kardiyoloji, nöroloji, ortopedi, psikiyatri (psikoloji), üroloji, tüp bebek merkezi muayene, tedavi, tahlil, test ve tedavi ücretleri ile sağlık raporu ve portör muayenesi fiyatları özel sigorta fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

Not: Burada yer alan hastane, İstanbul Avrupa Hospital olup, Adana Avrupa Hospital hastanesi bilgileri değildir. Bu hastanenin eski adı Özel Arnavutköy Hastanesi’dir.

İstanbul Avrupa Hospital doktorları – hekimleri: Prof. Dr. Mehmet Ali Ceylan ERDEN, Op. Dr. Önder ŞEREF, Op. Dr. Elif Özlem YILMAZ, Op. Dr. Ali İhsan YALÇINOĞLU, Uzm. Dr. Ahmet Tamer POLAT, Op. Dr. İsmet GÜDEN, Op. Dr. Ümit BİLİR, Yrd. Doc. Dr. Lokman ÜSTYOL, Uzm. Dr. Hasan ŞAHİN, Uzm. Dr. Mehmet ASLANHAN, Doç. Dr. Halil İbrahim ÖNDER, Rad. Dr. Mehmet Emin ÖZGÜN, Dr. Önder SELÇUK, Dr. Ahmet ACAR, Dr. Sinan ÇETİNEL, Uzm. Sami KARALAR, Uzm. Dr. Tania YORDANOV, Dr. Ahmet ÖZTÜRK, Dyt. Nagihan ÖZKAL

Avrupa Hospitalde koronavirüs testi yapılıyor mu? Bu hastanede PCR labaratuvarı bulunmakta olup, PCR testi yani covid-19 testi – tahlili yapılmaktadır.
İstanbul Avrupa Hospitalde Covid-19 aşısı yapılıyor mu? Sinovac veya Biontech aşısı olmak üzere her iki aşı da yapılabiliyor. Aşı randevusu almak zorunludur.
Avrupa Hospital Hastanesi’ne nasıl gidilir? (yol tarifi) Avrupa Hospital Hastanesinden geçen İETT hatları ile veya Eski Edirne Asfaltı’ndan geçen minibüsler – dolmuşlar ile ulaşım sağlanabilmektedir. Bu hastane İstanbul’un merkezi noktalarına uzak konumdadır.
İstanbul Avrupa Hastanesi adresi nerede? İstanbul Avrupa Yakası, Arnavutköy ilçesi, Eski Edirne Asfaltı’nda bulunmaktadır.

MUAYENE, TEDAVİ, TEST VE TAHLİL ÜCRETLERİ SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

*** İstanbul Avrupa Hastanesi randevu alımı sistemi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

One thought on “İstanbul Avrupa Hospital Muayene Ücreti – Fiyatları


  1. Slm iyi akşamlar kadın hastalıkları ücretiniz ne kadar öğrene bilirimiyim kolay gelsin

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7