Konya Büyükşehir Hastanesi Muayene Ücreti – Fiyatları

konya büyükşehir hastanesi

Özel hastaneler – Konya hastaneleri rehberinden Özel Büyükşehir Hastanesi muayene ücretleri ile randevusuz muayene ve randevu alma hakkında bilgiler aşağıda yer almaktadır.

 

KONYA BÜYÜKŞEHİR HASTANESİ MUAYENE NE KADAR?

Konya Büyükşehir Hastanesi T.C. Sağlık Bakanlığı denetiminde hizmet veren özel hastanedir. Özel Konya Büyükşehir Hastanesi SGK anlaşması olan bölümler – poliklinikler olduğu gibi (SGK, 4/a, 4/b ve 4/c (SSK – Bağkur – Emekli Sandığı) ile GSS) SGK anlaşması olmayan veya SGK’nın karşılamadığı bölümler, tedaviler, muayene ve tahliller de olabilmektedir. Sigortasız muayene ücretleri ile özel sağlık sigortası muayene ücretleri hakkında bilgileri sorgulama servisinden edinebilirsiniz. Büyükşehir Hastanesi bölümleri, poliklinikleri ve doktorları: Acil servis, ağız ve diş hastalıkları, beslenme ve diyet, çocuk hastalıkları, dahiliye, dermatoloji (cildiye), estetik, fizik tedavi ve rehabilitasyon, göz hastalıkları, kadın doğum hastalıkları, kulak burun boğaz, kardiyoloji, nöroloji, ortopedi, psikiyatri (psikoloji), üroloji, tüp bebek merkezi muayene, tedavi, tahlil, test ve tedavi ücretleri ile sağlık raporu, anlaşmalı kurumlar ve portör muayenesi fiyatları özel sigorta fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

Not: Bu hastane Konya Büyükşehir Belediyesi Hastanesi olarak da bilinmektedir.

Konya Büyükşehir Hastanesi doktorları – hekimleri: Dr. MURAT TAŞÇI,  Op. Dr. Erkan ESKEN,  Uzm. Dr. Hülya KARTEKİN,  Uzm. Dr. Ahmet KINIK,  Uzm. Dr. Ahmet Fatih YILMAZ, Uzm. Dr. Mustafa KARABULUT,  Uzm. Dr. Mehmet Ali KARAOĞLU,  Uzm. Dr. Seyhan ANIL,  Uzm. Dr. Nesibe CUMBUL,  Dyt. Beyza ULUKAN,  Uzm. Dr. Nermin TUĞRUL,  Uzm. Dr. Hafize ÇOBAN,  Uzm. Dr. Mehmet PORTAKAL,  Op. Dr. Şenay UYSAL SÜRÜCÜ,  Op. Dr. Bülent UYSAL,  Uzm. Dr. Hasibe YEMENİCİ,  Uzm. Dr. Hasan KÜÇÜKÇELİK,  Uzm. Dr. Atilla GÜNDÜZ,  Op. Dr. Ayişe GÜNENÇ,  Op. Dr. Safiye Nihal DEMİRKÖPRÜLÜ, Op. Dr. Hacer YAVŞAN,  Op. Dr. Müslüm SARIKAYA,  Uzm. Dr. Halil KAHRAMAN,  Uzm. Dr. Fatma ÖZPAMUK KARADENİZ,  Op. Dr. Enver Ferruh İNAN,  Uzm. Dr. Ali ŞAHİN,  Op. Dr. Cafer AYATA,  Op. Dr. Ali Ülvi ÜZÜMCÜ,  Uzm. Dr. Adnan TEKİN,  Uzm. Dr. Abdullah EREN, Op. Dr. Mehmet ARDIÇ, Dr. Muhammet Volkan GÖKTEPE,  Dr. Ali Anıl ALTINSOY,  Dr. İbrahim Halil KAYMAZ

Özel Büyükşehir Hastanesinde koronavirüs testi yapılıyor mu? Bu hastanede PCR labaratuvarı bulunmakta olup, PCR testi yani covid-19 testi – tahlili yapılmaktadır.
Büyükşehir Hastanesinde Covid-19 aşısı yapılıyor mu? Sinovac veya Biontech aşısı olmak üzere her iki aşı da yapılabiliyor. Aşı randevusu almak zorunludur.
Konya Büyükşehir Hastanesi’ne nasıl gidilir? (yol tarifi) Büyükşehir Hastanesinden geçen belediye otobüsleri ile veya Ankara Caddesi’nden geçen minibüsler – dolmuşlar ile ulaşım sağlanabilmektedir. Bu hastane Konya’nın merkezi noktasındaki bir konumdadır.
Büyükşehir Hastanesi adresi nerede? Konya, Selçuklu ilçesi, Ankara Caddesi’nde bulunmaktadır.

MUAYENE, TEDAVİ, TEST VE TAHLİL ÜCRETLERİ SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

*** Konya Özel Büyükşehir Hastanesi randevu alımı sistemi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7