Avcılar Hospital Muayene Ücreti – Fiyatları

avcılar hospital

Özel hastaneler – İstanbul Avrupa Yakası hastaneleri rehberinden Avcılar Hospital – Özel Avcılar Hastanesi muayene ücretleri ile randevusuz muayene ve randevu alma hakkında bilgiler aşağıda yer almaktadır.


AVCILAR HOSPITAL MUAYENE NE KADAR?

Bu hastane, T.C. Sağlık Bakanlığı denetiminde hizmet veren özel hastanedir. Avcılar Hospital – Avcılar Hastanesi SGK anlaşması olan bölümler – poliklinikler olduğu gibi (SGK, 4/a, 4/b ve 4/c (SSK – Bağkur – Emekli Sandığı) ile GSS) SGK anlaşması olmayan veya SGK’nın karşılamadığı bölümler, tedaviler, muayene ve tahliller de olabilmektedir. Sigortasız muayene ücretleri ile özel sağlık sigortası muayene ücretleri hakkında bilgileri SGK katkı payı sorgulama servisinden edinebilirsiniz. Avcılar Hospital bölümleri, poliklinikleri ve doktorları: Acil servis, ağız ve diş hastalıkları, beslenme ve diyet, çocuk hastalıkları, dahiliye, dermatoloji (cildiye), estetik, fizik tedavi ve rehabilitasyon, göz hastalıkları, kadın doğum hastalıkları, kulak burun boğaz, kardiyoloji, nöroloji, ortopedi, psikiyatri (psikoloji), üroloji, tüp bebek merkezi muayene, tedavi, tahlil, test ve tedavi ücretleri ile sağlık raporu ve portör muayenesi fiyatları özel sigorta fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

Not: Bu hastanede, Uçuş Hekimliği, Evde Sağlık & Bakım Hizmetleri, Tüp Bebek Merkezi, Saç Ekim Merkezi, Ortopedi ve Travmatoloji bölümleri de bulunmaktadır. İnternetten randevu alınabilmekte, iş başvurusu yapılmakta ve labaratuvar sonuçları öğrenilebilmektedir.

Özel Avcılar Hospital doktorları – hekimleri: Doç. Dr. Fetin Rüştü Yıldız, Uzm. Dr. Savaş Vural, Dr. Ercan Yaşa, Dr. Cem Gazivekili, Dr. Öğr. Üyesi Erhan Demir, Dr. Dt. Özlem Ntemır, Dt. Reyyan Çoban, Uzm. Dr. Mahmut Tufan, Uzm. Dr. Murat Tokdemir, Uzm. Dr. Aise Moustafa, Uzm. Dr. Hasan Gültekin, Op. Dr. Turhan Karalar, Uzm. Dr. Mustafa Soydan, Uzm. Dr. Barış Özgür, Uzm. Psk. Öznur Özkoca, Uzm. Klnk. Psk. Dilara Ezgi Yılmaz, Uzm. Dr. Gülseren Arslan, Uzm. Dr. Aliye Sevil Sarıkaya, Op. Dr. Özgür Yücel, Uzm. Dr. Feyzullah Yesevi, Uzm. Dr. Maşallah Candemir, Uzm. Dr. Elif Toros, Uzm. Dr. Muhammed Sami Tufan, Prof. Dr. Fadime Ulviye Yiğit, Op. Dr. Gökhan Arslan, Doç. Dr. Gülay Akalın, Prof. Dr. Münire Hacıbekiroğlu, Dr. Burhan Birli, Dyt. Esra Üstündağ Durmuş, Dyt. Rabia Balcı, Uzm .Dr. Raşit Mahir Gökmen, Uzm. Dr. İsmail Düşünceli, Uzm. Dr. Cem Gönlüşen, Uzm. Dr. Filiz Çalışkan, Uzm. Dr. Murat Akgün, Uzm. Dr. Bülent Toy, Op. Dr. Ömer Kurt, Uzm. Dr. Hakan Kaptanoğulları, Dr. Hüseyin Öztürk, Op. Dr. Hakan Bahar, Prof. Dr. İshak Safa Tüzün, Uzm. Dr. Serra Toprak, Op. Dr. Sadullah Yesevi, Op. Dr. Nil Bilgen, Op. Dr. Aliya Isgandarova, Op. Dr. Dilek Pınar Özer, Op. Dr. Erol Mutlu, Op. Dr. Ayten Bölükbaş, Doç. Dr. Mazlum Şahin, Uzm. Dr. Corç Baytaroğlu, Uzm. Dr. Emrah Sevgili, Prof. Dr. Hüseyin Uyarel, Op. Dr. Burhan Kocaman, Uzm. Dr. Ural Kaptan, Op.Dr. Eşref Terzi, Op. Dr. Altuğ Tanrıöver, Op. Dr. Metin Polat, Prof. Dr. N. Reha Tandoğan, Prof. Dr. Ramazan Akmeşe, Op. Dr. Mahmut Kış, Op. Dr. Fatih İbrahim Pestilci, Op. Dr. Gürkan Erkula, Op. Dr. Uğur Gönç, Op. Dr. Lorenc Jasharllari, Uzm. Dr. Gülnas Cemşitoğlu, Uzm. Dr. İlhan Uğur, Uzm. Dr. Hamit Şahin, Uzm. Dr. Şohre Gasemi, Uzm. Dr. Fatma Gündoğdu, Uzm. Dr. Nilay Aydın Oktay

Avcılar Hastanesinde koronavirüs testi ve covid-19 aşısı yapılıyor mu? Bu hastanede PCR labaratuvarı bulunmakta olup, PCR testi yani covid-19 testi – tahlili yapılmakta, ayrıca Sinovac ve Biontech olmak üzere aşı randevusu verilmektedir.
Özel Avcılar Hospital’e nasıl gidilir? (yol tarifi) Metrobüs ile Üniversite istasyonunda inerek İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü otobüsleri veya Üniversiteden geçen İETT otobüsleri ile veya Avcılar Hospital’den geçen minibüsler – dolmuşlar ile ulaşım sağlanabilmektedir. Bu hastane İstanbul’un merkezi noktalarına uzak bir konumdadır.
İstanbul Özel Avcılar Hospital adresi nerede? İstanbul Avrupa Yakası, Avcılar ilçesi, Uran Caddesi’nde bulunmaktadır.

MUAYENE, TEDAVİ, TEST VE TAHLİL ÜCRETLERİ SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

*** Avcılar Hospital randevu alımı sistemi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7