Erdem Hastanesi Muayene Ücreti – Fiyatları

erdem hastanesi

Özel hastaneler – İstanbul hastaneleri rehberinden Erdem Hastanesi muayene ücretleri ile randevusuz muayene ve randevu alma hakkında bilgiler aşağıda yer almaktadır.

ERDEM HASTANESİ MUAYENE NE KADAR?

Bu hastane, T.C. Sağlık Bakanlığı denetiminde hizmet veren özel hastanedir. Erdem Hastanesi SGK anlaşması olan bölümler – poliklinikler olduğu gibi (SGK, 4/a, 4/b ve 4/c (SSK – Bağkur – Emekli Sandığı) ile GSS) SGK anlaşması olmayan veya SGK’nın karşılamadığı bölümler, tedaviler, muayene ve tahliller de olabilmektedir. Sigortasız muayene ücretleri ile özel sağlık sigortası muayene ücretleri hakkında bilgileri sorgulama servisinden edinebilirsiniz. Erdem Hastanesi bölümleri, poliklinikleri ve doktorları: Acil servis, ağız ve diş hastalıkları, beslenme ve diyet, çocuk hastalıkları, dahiliye, dermatoloji (cildiye), estetik, fizik tedavi ve rehabilitasyon, göz hastalıkları, kadın doğum hastalıkları, kulak burun boğaz, kardiyoloji, nöroloji, ortopedi, psikiyatri (psikoloji), üroloji, tüp bebek merkezi muayene, tedavi, tahlil, test ve tedavi ücretleri ile sağlık raporu ve portör muayenesi fiyatları özel sigorta fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

Not: Erdem Hastanesi, Bağcılar Güneşli Hastanesi, Ümraniye Çakmak Hastanesi, Üsküdar Çamlıca Hastanesi, Erdem Tıp Merkezi ve Erdem Diyaliz Merkezi olarak hizmet vermektedir.

İstanbul Erdem Hastanesi doktorları – hekimleri: Op. Dr. Abdurrahman Çiftçi, Doç. Dr. Abdurrahman Yücel Çölkesen, Uzm. Dr. Ali Tugay, Op. Dr. Aslı Deniz Ceyhan Özdemir, Uzm. Dr. Ayşe Güney, Uzm. Dr. Berna Öztürk, Uzm. Dr. Betül Dilek Sarıgöl, Op. Dr. Celal Yeter, Op. Dr. Cem Kezer, Op. Dr. Cengiz Çelikyurt, Uzm. Dr. Devrim İpek Öztürk, Op. Dr. Elnur Piraliyev, Uzm. Dr. Gökhan Fatih Öztürk, Uzm. Dr. Gökhan Gürül, Op. Dr. İsmail Çağatay Topcu, Doç. Dr. İsmail Uraş, Op. Dr. Mehmet Palalı, Op. Dr. Mehriban Musayeva Toptaş, Prof. Dr. Mustafa M. Tatlı, Uzm. Psikolog Nagihan Kutlu, Op. Dr. Nesrin Yıldırım Gökçen, Yrd. Doç. Dr. Ökkeş Baz, Uzm. Dr. Özhan Attepe, Uzm. Dr. Sulaiman Bako

Erdem Hastanesinde koronavirüs testi ve covid-19 aşısı yapılıyor mu? Bu hastanede PCR labaratuvarı bulunmakta olup, PCR testi yani covid-19 testi – tahlili yapılmakta, koronavirüs aşısı randevusu almak suretiyle Biontech ve Sinovac aşıları yapılmaktadır.
Erdem Hastanesi’ne nasıl gidilir? (yol tarifi) Erdem Hastanesinden geçen İETT hatları ile veya Güneşli’den geçen minibüsler – dolmuşlar ile ulaşım sağlanabilmektedir. Bu hastane İstanbul’un merkezi noktalarında uzak sayılabilecek bir konumdadır.
İstanbul Erdem Hastanesi adresi nerede? İstanbul Avrupa Yakası, Bağcılar ilçesi, Güneşli’de bulunmaktadır.

MUAYENE, TEDAVİ, TEST VE TAHLİL ÜCRETLERİ SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

*** Erdem Hastanesi randevu alımı sistemi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

6 thoughts on “Erdem Hastanesi Muayene Ücreti – Fiyatları


  1. Deri ve zührevi hastalıkları bölümü için hastahaneye gelmeyi düşünüyorum. Muayene ücreti nedir?

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7