Hastane 34 Hastanesi Muayene Ücreti – Fiyatları

hastane 34

Özel hastaneler – İstanbul hastaneleri rehberinden Hastane 34 Hastanesi muayene ücretleri ile randevusuz muayene ve randevu alma hakkında bilgiler aşağıda yer almaktadır.

HASTANE 34 HASTANESİ MUAYENE NE KADAR?

Bu hastane, T.C. Sağlık Bakanlığı denetiminde hizmet veren özel hastanedir. Hastane 34 Hastanesi SGK anlaşması olan bölümler – poliklinikler olduğu gibi (SGK, 4/a, 4/b ve 4/c (SSK – Bağkur – Emekli Sandığı) ile GSS) SGK anlaşması olmayan veya SGK’nın karşılamadığı bölümler, tedaviler, muayene ve tahliller de olabilmektedir. Sigortasız muayene ücretleri ile özel sağlık sigortası muayene ücretleri hakkında bilgileri sorgulama servisinden edinebilirsiniz. Hastane 34 Hastanesi bölümleri, poliklinikleri ve doktorları: Acil servis, ağız ve diş hastalıkları, beslenme ve diyet, çocuk hastalıkları, dahiliye, dermatoloji (cildiye), estetik, fizik tedavi ve rehabilitasyon, göz hastalıkları, kadın doğum hastalıkları, kulak burun boğaz, kardiyoloji, nöroloji, ortopedi, psikiyatri (psikoloji), üroloji, tüp bebek merkezi muayene, tedavi, tahlil, test ve tedavi ücretleri ile sağlık raporu, anlaşmalı kurumlar ve portör muayenesi fiyatları özel sigorta fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

Not: Bu hastanenin eski adı Bağcılar Tekden Hastanesi olup, isim değişikliğine gitmiştir.

İstanbul Hastane 34 Hastanesi doktorları – hekimleri: Doktor listesi mevcut değildir.

Hastane 34 Hastanesinde koronavirüs testi ve covid-19 aşısı yapılıyor mu? Bu hastanede PCR labaratuvarı bulunmakta olup, PCR testi yani covid-19 testi – tahlili yapılmakta, koronavirüs aşısı randevusu almak suretiyle Biontech ve Sinovac aşıları yapılmaktadır.
Hastane 34 Hastanesi’ne nasıl gidilir? (yol tarifi) Hastane 34 Hastanesinden geçen İETT hatları ile veya Demirkapı’dan geçen minibüsler – dolmuşlar ile ulaşım sağlanabilmektedir. Bu hastane İstanbul’un merkezi noktalarında uzak sayılabilecek bir konumdadır.
Hastane 34 adresi nerede? İstanbul Avrupa Yakası, Bağcılar ilçesi, Demirkapı’da bulunmaktadır.

MUAYENE, TEDAVİ, TEST VE TAHLİL ÜCRETLERİ SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

*** Hastane 34 randevu alımı sistemi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7