Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi Muayene Ücreti – Fiyatları

cumhuriyet üniversitesi hastanesi

Üniversite hastaneleri – Sivas tıp fakültesi hastaneleri rehberinden Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi muayene ücretleri ile randevusuz muayene ve randevu alma hakkında bilgiler aşağıda yer almaktadır.

CUMHURİYET HASTANESİ MUAYENE NE KADAR?

Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi T.C. Sağlık Bakanlığı denetiminde olarak hizmet veren özel hastanedir. Başkent Hastanesi SGK anlaşması olan bölümler – poliklinikler olduğu gibi (SGK, 4/a, 4/b ve 4/c (SSK – Bağkur – Emekli Sandığı) ile GSS) SGK anlaşması olmayan veya SGK’nın karşılamadığı bölümler, tedaviler, muayene ve tahliller de olabilmektedir. Sigortasız muayene ücretleri ile özel sağlık sigortası muayene ücretleri hakkında bilgileri sorgulama servisinden edinebilirsiniz. Cumhuriyet Tıp Fakültesi Hastanesi bölümleri, poliklinikleri ve doktorları: Acil servis, ağız ve diş hastalıkları, beslenme ve diyet, çocuk hastalıkları, dahiliye, dermatoloji (cildiye), estetik, fizik tedavi ve rehabilitasyon, göz hastalıkları, kadın doğum hastalıkları, kulak burun boğaz, kardiyoloji, nöroloji, ortopedi, psikiyatri (psikoloji), üroloji, tüp bebek merkezi muayene, tedavi, tahlil, test ve tedavi ücretleri ile sağlık raporu ve portör muayenesi fiyatları özel sigorta fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

Not: Bu hastane, Sivas Üniversitesi Hastanesi olarak da bilinmektedir.

Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi doktorları – hekimleri:  Prof.Dr. ÖMER TAMER DOĞAN, Prof.Dr. SEFA LEVENT ÖZŞAHİN, Prof.Dr. SERDAR BERK, Prof.Dr. SULHATTİN ARSLAN,  Prof.Dr. AHMET YILMAZ, Prof.Dr. GÜLAÇAN TEKİN, Prof.Dr. İBRAHİM GÜL, Prof.Dr. OKAN ONUR TURGUT,  Prof.Dr. ERTUĞRUL BOLAYIR, Prof.Dr. ÖZLEM KAYIM YILDIZ, Doç.Dr. ASLI BOLAYIR, Doç.Dr. BURHANETTİN ÇİĞDEM, PROF. DR. MELİH AKYOL,  Doç.Dr. ELİF ÜNVER KORĞALI, Doç.Dr. NURULLAH ÇELİK,  Prof.Dr. ÜNAL ÖZÜM,  Doç.Dr. MUSTAFA KARADEMİR, Prof.Dr. ESAT KORĞALI,  Prof.Dr. AYŞE VURAL ÖZEÇ, Prof.Dr. HAYDAR ERDOĞAN,  Prof.Dr. ALİ YANIK, Prof.Dr. AYŞE GONCA YENİCESU,  Doç.Dr. ÇAĞLAR YILDIZ, Doç.Dr. SAVAŞ KARAKUŞ

Sivas Cumhuriyet Hastanesinde koronavirüs testi yapılıyor mu? Bu hastanede PCR labaratuvarı bulunmakta olup, PCR testi yani covid-19 testi – tahlili yapılmaktadır.
Cumhuriyet Üniversite Hastanesinde Covid-19 aşısı yapılıyor mu? Sinovac veya Biontech aşısı olmak üzere her iki aşı da yapılabiliyor. Aşı randevusu almak zorunludur.
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi’ne nasıl gidilir? (yol tarifi) Cumhuriyet Üniversitesi Kampüsünden geçen belediye otobüsleri ve minibüsler – dolmuşlar ile ulaşım sağlanabilmektedir. Bu hastane Ankara’nın merkezi noktasında yakın bir konumdadır.
Cumhuriyet Üniversitesi Sivas Hastanesi adresi nerede? Sivas, Merkez ilçesi, Üniversite Kampüsü’nde bulunmaktadır.

*** Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi randevu alımı sistemi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7