Özel Su Hospital Muayene Ücreti – Fiyatları

su hospital

Özel hastaneler – İzmir hastaneleri rehberinden Özel Su Hastanesi muayene ücretleri ile randevusuz muayene ve randevu alma hakkında bilgiler aşağıda yer almaktadır.

ÖZEL SU HOSPITAL MUAYENE NE KADAR?

Bu hastane, T.C. Sağlık Bakanlığı denetiminde hizmet veren özel hastanedir. Özel Su Hospital SGK anlaşması olan bölümler – poliklinikler olduğu gibi (SGK, 4/a, 4/b ve 4/c (SSK – Bağkur – Emekli Sandığı) ile GSS) SGK anlaşması olmayan veya SGK’nın karşılamadığı bölümler, tedaviler, muayene ve tahliller de olabilmektedir. Sigortasız muayene ücretleri ile özel sağlık sigortası muayene ücretleri hakkında bilgileri sorgulama servisinden edinebilirsiniz. İzmir Su Hospital bölümleri, poliklinikleri ve doktorları: Acil servis, ağız ve diş hastalıkları, beslenme ve diyet, çocuk hastalıkları, dahiliye, dermatoloji (cildiye), estetik, fizik tedavi ve rehabilitasyon, göz hastalıkları, kadın doğum hastalıkları, kulak burun boğaz, kardiyoloji, nöroloji, ortopedi, psikiyatri (psikoloji), üroloji, tüp bebek merkezi muayene, tedavi, tahlil, test ve tedavi ücretleri ile sağlık raporu ve portör muayenesi fiyatları özel sigorta fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

Not: Özel İzmir Hastanesi de bu hastanenin bir iştirakidir.

İzmir Su Hospital doktorları – hekimleri: Dr. Ali Haydar Sucuoğlu , Dr. Sabahattin Aydın , Dr. Arif Hikmet İnan , Dr. Taner Akman , Uzm. Dr. Vahit Emre Düzenli , Uzm. Dr. Esra Duran , Uzm. Dyt. Şeyma Akbulut , Op. Dr. Mehmet Ünal Kirişoğlu , Uzm. Dr. Oğuzhan Şaylan , Uzm. Dr. Faruk Barlık , Uzm. Dr. Ömer Melik , Uzm. Dr. Nazmiye Aslı Sürgel , Uzm. Dr. Özlem Bilgiç , Uzm. Dr. Bahaettin Ertekin , Op. Dr. Yakup Kaya , Uzm. Dr. İbrahim Yılmaz , Uzm. Dr. Çimen Van , Op. Dr. Osman Güngör , Op. Dr. Mustafa Nermi Özer , Op. Dr. Mehmet Akif Göl , Op. Dr. Ali Kayabay , Uzm. Dr. Mehmet Reşit Polat , Op. Dr. Özgür Yağız , Op. Dr. Emrah Beyan , Op. Dr. Ceysu Kocahakimoğlu Gültekin , Op. Dr. Ferit Tuna , Op. Dr. Koray Ünsal , Op. Dr. Namık Selim Özenç , Uzm. Dr. Bekir Akkaya , Op. Dr. Yalçın Hamdioğlu , Uzm. Dr. Ayşen Neşe Karabayraktar , Uzm. Dr. Güray Özalp , Uzm. Dr. Rozet Tatlıdil , Uzm. Dr. Aykut Cemil Aykın , Op. Dr. Cahit Süter , Op. Dr. Hilmi Çetin Aydınok , Op. Dr. Tunç Kabaklıoğlu , Op. Dr. Fatih Suluova , Uzm. Dr. Cemil Cahit Özdemir , Uzm. Dr. Necip Güngör Atikeler , Uzm. Dr. Şule Korkmaz , Op. Dr. Bahar Selda Doğan , Prof. Dr. Yusuf Ziya Ateşçi , Op. Dr. Murat Bilgin , Op. Dr. İsmail Yücel Tuzcuoğlu

Su Hastanesinde koronavirüs testi ve covid-19 aşısı yapılıyor mu? Bu hastanede PCR labaratuvarı bulunmakta olup, PCR testi yani covid-19 testi – tahlili yapılmakta, koronavirüs aşısı randevusu almak suretiyle Biontech ve Sinovac aşıları yapılmaktadır.
Su Hospital’e nasıl gidilir? (yol tarifi) Özel Su Hospital’den geçen ESHOT hatları ile veya Kahramanlar’dan geçen minibüsler – dolmuşlar ile ulaşım sağlanabilmektedir. Bu hastane İzmir’in merkezi noktalarına yakın bir konumdadır.
İzmir Özel Su Hospital adresi nerede? İzmir, Konak ilçesi, Kahramanlar’da bulunmaktadır.

MUAYENE, TEDAVİ, TEST VE TAHLİL ÜCRETLERİ SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

*** Erdem Hastanesi randevu alımı sistemi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7