Nevvar Salih İşgören Çocuk Hastanesi Muayene Ücreti – Fiyatları

nevvar salih işgören çocuk hastanesi

Çocuk hastaneleri – İzmir çocuk hastaneleri rehberinden Nevvar – Salih İşgören Çocuk Hastanesi muayene ücretleri ile randevusuz muayene ve randevu alma hakkında bilgiler aşağıda yer almaktadır.

NEVVAR – SALİH İŞGÖREN ÇOCUK HASTANESİ MUAYENE NE KADAR?

Nevvar Salih İşgören Hastanesi T.C. Sağlık Bakanlığı denetiminde olarak hizmet veren özel hastanedir. Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi SGK anlaşması olan bölümler – poliklinikler olduğu gibi (SGK, 4/a, 4/b ve 4/c (SSK – Bağkur – Emekli Sandığı) ile GSS) SGK anlaşması olmayan veya SGK’nın karşılamadığı bölümler, tedaviler, muayene ve tahliller de olabilmektedir. Sigortasız muayene ücretleri ile özel sağlık sigortası muayene ücretleri hakkında bilgileri sorgulama servisinden edinebilirsiniz. Dokuz Eylül Üniversitesi Çocuk Hastanesi bölümleri, poliklinikleri ve doktorları: Acil servis, çocuk sağlığı ve hastalıkları, enfeksiyon, hematoloji, onkoloji, endokrinoloji, nefroloji, gastroenteroloji, romatoloji, alerji, immunoloji, genetik, kardiyoloji, yeni doğan muayene, tedavi, tahlil, test ve tedavi ücretleri ile sağlık raporu ve portör muayenesi fiyatları özel sigorta fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

Not: Bu hastane, Nevvar Salih İşgören Vakfı tarafından yaptırılarak, kamuya tahsis edilmiştir.

İzmir Nevvar Salih İşgören Çocuk Hastanesi doktorları – hekimleri:  Prof. Dr. Miraç Feza Akgür, Prof. Dr. Mustafa Olguner, Prof. Dr. Faika Gülce Hakgüder, Prof. Dr. Oğuz Ateş, Prof. Dr. Aynur Akay, Prof. Dr. Şahbal Aras, Prof. Dr. Neslihan İnal Emiroğlu, Doç. Dr. Hüseyin Burak Baykara, Doç. Dr.Burcu Serim Demirgören, Doç. Dr. Sevay Alşen Güney, Prof. Dr. Murat Duman, Prof. Dr. Hatice Nur Olgun, Prof. Dr. Serpil Uğur Baysal, Prof. Dr. Salih Kavukçu,    Prof. Dr. Ayfer Ülgenalp, Prof. Dr. Hasan Özkan, Prof. Dr. Özkan Karaman, Prof. Dr. Hale Ören, Prof. Dr. Ece Böber, Prof. Dr. Alper Soylu, Prof. Dr. Şevket Erbil Ünsal, Prof. Dr. Ayşe Semra Hız, Prof. Dr. Nuray Duman, Prof. Dr. Nevin Uzuner, Prof. Dr. Adem Aydın, Prof. Dr. Abdullah Kumral, Prof. Dr. Yeşim Öztürk,Prof. Dr. Durgül Yılmaz, Prof. Dr. Suna Asilsoy, Prof. Dr. Şebnem Yılmaz, Prof. Dr. Özlem Giray Bozkaya, Prof. Dr. Uluç Yiş, Prof. Dr. Ayhan Abacı, Prof. Dr. Dilek İnce, Doç. Dr. Mustafa Kır, Doç. Dr. Funda ERDOĞAN, Doç. Dr. Korcan Demir, Doç. Dr. Özlem Tüfekçi, Doç. Dr. Meral Torun Bayram, Doç. Dr. Balahan Makay, Doç. Dr. Refik Emre Çeçen, Doç. Dr. Emel Ulusoy

İzmir İşgören Hastanesi’nde koronavirüs testi yapılıyor mu? Bu hastanede PCR labaratuvarı bulunmakta olup, PCR testi yani covid-19 testi – tahlili yapılmaktadır.
Nevvar Salih Çocuk Hastanesi’ne nasıl gidilir? (yol tarifi) Çocuk Hastanesi’nden geçen 5, 6, 7, 8, 82, 305, 551, 971, 975, 981, 982, 983, 984, 985, 987 numaralı ESHOT otobüs hatları ile veya Mithatpaşa Caddesi’nden geçen minibüsler – dolmuşlar ile ulaşım sağlanabilmektedir. Bu hastane İzmir’in merkezi noktasındaki bir konumdadır.
İzmir Çocuk Devlet Hastanesi adresi nerede? İzmir, Balçova ilçesi, İnciraltı’nda bulunmaktadır.

MUAYENE, TEDAVİ, TEST VE TAHLİL ÜCRETLERİ SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

*** İzmir İşgören Çocuk Hastanesi randevu alımı sistemi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7