Etlik Şehir Hastanesi Muayene Ücreti – Fiyatı

etlik şehir hastanesi

Devlet hastaneleri – Ankara devlet hastaneleri rehberinden Etlik Eğitim ve Araştırma Hastanesi muayene ücretleri ile randevusuz muayene ve randevu alma hakkında bilgiler aşağıda yer almaktadır.

ETLİK ŞEHİR HASTANESİ MUAYENE NE KADAR?

Etlik Hastanesi T.C. Sağlık Bakanlığı’na bağlı olarak hizmet veren kamu hastanesidir. SGK, 4/a, 4/b ve 4/c (SSK – Bağkur – Emekli Sandığı) ile GSS kapsamında ücretsiz muayene olunabilmektedir. Ancak herhangi bir sağlık güvencesi olmaksızın yani Etlik Şehir Hastanesi sigortasız muayene ücretleri ile özel sağlık sigortası muayene ücretleri hakkında bilgileri SGK katılım payı sorgulama servisinden edinebilirsiniz. Etlik Şehir Hastanesi bölümleri, poliklinikleri ve doktorları: Acil servis, ağız ve diş hastalıkları, beslenme ve diyet, çocuk hastalıkları, dahiliye, dermatoloji (cildiye), estetik, fizik tedavi ve rehabilitasyon, göz hastalıkları, kadın doğum hastalıkları, kulak burun boğaz, kardiyoloji, nöroloji, ortopedi, psikiyatri (psikoloji), üroloji, tüp bebek merkezi muayene, tedavi, tahlil, test ve tedavi ücretleri ile sağlık raporu ve portör muayenesi fiyatları özel sigorta fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

Not: Bu hastane, Ankara’nın ikinci şehir hastanesi olup, Ankara’da bulunan 5 hastanenin bu alana taşınması ile oluşturulmuştur. Hastanede, çocuk hastanesi, genel hastane, göğüs, kalp ve damar hastanesi, kadın çocuk ve doğum hastanesi, ortopedi – nöroloji hastanesi, onkoloji hastanesi, fizik tedavi ve rehabilitasyon hastanesi ve psikiyatri hastanesi bulunmaktadır. Hastanede Arapça bilen personeller hazır tutulmaktadır.

Ankara Etlik Şehir Hastanesi doktorları – hekimleri: Doç. Dr. Afşin Emre Kayıpmaz, Doç. Dr. Bülent Güngörer, Op. Dr. İzzet Özgürlük, Doç. Dr. Mustafa Çetin, Doç. Dr. Hikmet Erhan Güven, Doç. Dr. Ferit Kulalı, Prof. Dr. Ahmet Fırat, Prof. Dr. Lütfi Doğan
Ankara Etlik Şehir Hastanesi’ne nasıl gidilir? (yol tarifi) Etlik Şehir Hastanesi durağından geçen EGO belediye otobüsleri (206 numaralı İvedik Metro – Etlik Şehir Hastanesi hattı ve 409 numaralı Dışkapı – Etlik Şehir Hastanesi – Akköprü hattı) ile minibüsler – dolmuşlar ile ulaşım sağlanabilmektedir. Bu hastane Ankara’nın merkezi noktalarına uzak sayılabilecek bir konumdadır.
Adresi nerede? Ankara, Yenimahalle ilçesi, Etlik’te bulunmaktadır.

İlginizi çekebilir: ANKARA’DAKİ DİĞER HASTANELER İÇİN TIKLAYINIZ

*** Etlik Şehir Hastanesi randevu alımı sistemi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7