Balıklı Rum Hastanesi Muayene Ücreti – Fiyatları

balıklı rum hastanesi

Özel hastaneler – İstanbul hastaneleri rehberinden Balıklı Rum Hastanesi muayene ücretleri ile randevusuz muayene ve randevu alma hakkında bilgiler aşağıda yer almaktadır.

BALIKLI RUM HASTANESİ MUAYENE NE KADAR?

Bu hastane, T.C. Sağlık Bakanlığı denetiminde hizmet veren özel hastanedir. Balıklı Rum Hastanesi SGK anlaşması olan bölümler – poliklinikler olduğu gibi (SGK, 4/a, 4/b ve 4/c (SSK – Bağkur – Emekli Sandığı) ile GSS) SGK anlaşması olmayan veya SGK’nın karşılamadığı bölümler, tedaviler, muayene ve tahliller de olabilmektedir. Sigortasız muayene ücretleri ile özel sağlık sigortası muayene ücretleri hakkında bilgileri sorgulama servisinden edinebilirsiniz. Balıklı Rum Hastanesi bölümleri, poliklinikleri ve doktorları: Acil servis, ağız ve diş hastalıkları, beslenme ve diyet, çocuk hastalıkları, dahiliye, dermatoloji (cildiye), estetik, fizik tedavi ve rehabilitasyon, göz hastalıkları, kadın doğum hastalıkları, kulak burun boğaz, kardiyoloji, nöroloji, ortopedi, psikiyatri (psikoloji), üroloji, tüp bebek merkezi muayene, tedavi, tahlil, test ve tedavi ücretleri ile sağlık raporu ve portör muayenesi fiyatları özel sigorta fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

Not: Bu hastane, tarihi bir sağlık merkezi olup yaklaşık 300 yıldır hizmet vermektedir. Özellikle madde bağımlılığı tedavisi ile uyuşturucu tedavisi konusunda uzman bir merkezdir. Zira uyuşturucu bağımlılığı tedavi kliniği bünyesinde mevcuttur. Aynı zamanda geriatri yani bakımevleri bulunmakta olup bağlı oldukları vakfa ait Galata’daki Gemiciler Hastanesi, Beyoğlu’ndaki Veba Hastanesi ile birlikte Yedikule Hastanesi olarak da bilinmekte idi.

İstanbul Balıklı Rum Hastanesi doktorları – hekimleri: Uzm.Psk. Abdullah Kahraman, Dr. Ahmed Osman, Op.Dr. Aygen Yiğit, Uzm.Dr. Ayşegül Gamze Bayülkem, Uzm.Psk. Buse Mamur, Uzm.Psk. Dilek Açıkgöz, Uzm.Dr. Doğa Sevincok, Uzm.Dr. Fatma Çelik, Uzm.Dr. Fatma Mehpare Ünal, Doç.Dr. Feridun Suat Gökçe, Uzm.Dr. Feza Arısoy, Uzm.Dr. Günay Çetin, Uzm.Dr. Hasan Alyeşil, Doç.Dr. Hasan Mırsal, Uzm.Dr. Hasibe Rengin Güvenç, Uzm.Diyetisyen Hatice Koçak, Dr. İbrahim Ünlü, Dt. Kamuran Özdoğan, Uzm.Dr. Kemalettin Şişli, Uzm.Dr. Mazlum Kaya, Op.Dr. Mehmet Ali Gürsoy, Uzm.Dr. Mehmet Şerif Yinanç, Op.Dr. Muhammed Barış, Uzm.Dr. Müge Özcan, Uzm.Dr. Nazan Yinanç, Dr. Nesrin Koku, Uzm.Psk. Nihan Akgün, Uzm.Dr. Orhan Çınar, Uzm.Dr. Ozan Odabaşı, Op.Dr. Özcan Erdal Eskiçınar, Uzm.Dr. Ragıp Hamdi Yazgan, Op.Dr. Savaş Bayram, Dr. Seçkin Demirci, Uzm.Dr. Serap Sariye Arı, Dr. Soner Çoban, Uzm.Dr Şefik Çakmakcı, Uzm.Dr. Şule Sözen, Dr. Ufuk Kaya, Dr. Yüksel Karaca
Balıklı Rum Hastanesi’ne nasıl gidilir? (yol tarifi) Kazlıçeşme Marmaray istasyonunda inerek veya Kazlıçeşme’den geçen İETT hatları ile geçen minibüsler – dolmuşlar ile ulaşım sağlanabilmektedir. Bu hastane İstanbul’un merkezi noktalarında yakın sayılabilecek bir konumdadır.
İstanbul Balıklı Hastanesi adresi nerede? İstanbul Avrupa Yakası, Zeytinburnu ilçesi, Kazlıçeşme’de bulunmaktadır.

MUAYENE, TEDAVİ, TEST VE TAHLİL ÜCRETLERİ SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

*** İstanbul Rum Hastanesi randevu alımı sistemi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7