Battalgazi Devlet Hastanesi Muayene Ücreti – Fiyatı

battalgazi devlet hastanesi

Devlet hastaneleri – Malatya devlet hastaneleri rehberinden Battalgazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi muayene ücretleri ile randevusuz muayene ve randevu alma hakkında bilgiler aşağıda yer almaktadır.

BATTALGAZİ DEVLET HASTANESİ MUAYENE NE KADAR?

Battalgazi Hastanesi T.C. Sağlık Bakanlığı’na bağlı olarak hizmet veren kamu hastanesidir. SGK, 4/a, 4/b ve 4/c (SSK – Bağkur – Emekli Sandığı) ile GSS kapsamında ücretsiz muayene olunabilmektedir. Ancak herhangi bir sağlık güvencesi olmaksızın yani Battalgazi Devlet Hastanesi sigortasız muayene ücretleri ile özel sağlık sigortası muayene ücretleri hakkında bilgileri SGK katılım payı sorgulama servisinden edinebilirsiniz. Battalgazi Devlet Hastanesi bölümleri, poliklinikleri ve doktorları: Acil servis, ağız ve diş hastalıkları, beslenme ve diyet, çocuk hastalıkları, dahiliye, dermatoloji (cildiye), estetik, fizik tedavi ve rehabilitasyon, göz hastalıkları, kadın doğum hastalıkları, kulak burun boğaz, kardiyoloji, nöroloji, ortopedi, psikiyatri (psikoloji), üroloji, tüp bebek merkezi muayene, tedavi, tahlil, test ve tedavi ücretleri ile sağlık raporu ve portör muayenesi fiyatları özel sigorta fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

Not: Tam adı Battalgazi Devlet Hastanesi olan bu sağlık kurumunun eski adı Malatya Devlet Hastanesi’dir. Malatya Devlet Hastanesi kapandıktan sonra Turgut Özal Üniversitesi Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak Ankara Yolu üzerinde faaliyete geçmiş sonrasında Malatya Devlet Hastanesi’nin eski yerine Battalgazi Devlet Hastanesi açılmıştır. Personel alımı, memur alımı için hastanenin duyurularını takip ediniz.

Malatya Battalgazi Devlet Hastanesi doktorları – hekimleri: Doç. Dr. Erol Karaaslan, Dr. Abdullah Turgut, Uzm. Dr. Cezmi Karaca, Op. Dr. Nurettin Şahin, Dr. Ayşe Öz, Dr. Abdurrahman Doğmuş, Dr. Elif Damar Güngör, Dr. Emre Fırat, Dr. Emine Didem Demirdöken, Dr. Yeşim Demirkıran Öztürk, Dr. Mehmet Burak Öztürk, Dr. Zeynep Orhan, Dr. Fatma Şener, Dr. Gülşah Yamancan, Dr. Halil İbrahim Sabancı, Dr. Mustafa Sezai Demirel, Dr. Serap Sağdıç Haskul, Dr. Zeynal Bilgin, Dr. Enver Ayık, Dr. Sündüz Görgeç, Dr. Ahmet Eskin, Dr. Ufuk Topal, Dr. Bilal Yücel, Dr. Ercan Aluç
Battalgazi Devlet Hastanesi’ne nasıl gidilir? (yol tarifi) Valikonağı semtinden geçen otobüsler ve minibüsler ile ulaşım sağlanabilir. Bu hastane Malatya’nın merkezi bir konumundadır.
Battalgazi Hastanesi adresi nerede? Malatya, Battalgazi ilçesi, Valikonağı’nda bulunmaktadır.

MUAYENE, TEDAVİ, TEST VE TAHLİL ÜCRETLERİ SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

*** Battalgazi Devlet Hastanesi randevu alımı sistemi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7