Acıbadem Hastanesi Ücretleri – Fiyat Listesi

acıbadem hastanesi

SGK anlaşmalı olmayan – SGK geçerli olmayan özel hastaneler rehberinden Acıbadem Hastanesi tedavi ücretleri fiyat listesi ile buna dair derlenen bilgiler aşağıda yer almaktadır.

ACIBADEM HASTANESİ FİYAT LİSTESİ

Bu hastanenin yurtiçinde, farklı şehirlerde hastaneleri, sağlık merkezleri ve tıp merkezleri mevcuttur. Ayrıca yurtdışında da hastane, medical center, tıp merkezi, klinik ve health point adını verdikleri sağlık merkezleri bulunmaktadır. Muayene ve tedavi fiyatları değişiklik göstermektedir. Ameliyat, MR (emar), doğum, check-up, fizik tedavi ve rehabilitasyon, kardiyoloji, KBB, dahiliye, üroloji, göz, diş, beyin cerrahisi branşları ayrı ayrı olmak üzere farklı fiyatlandırılmaktadır. Yine profesör doktor, uzman hekim, pratisyen hekim fiyatları da farklılık gösterdiği gibi kişinin tedavisi için kullanılacak ilaç, bakım, cihaz kullanımı (röntgen, test vb.) durumuna göre de farklılık gösterecektir.

Ancak bazı örnek fiyatlar (2023 yılı için) verilmek istenirse; muayene 2 bin tl civarı, diş çekimi 10 bin tl civarı, muayene ve kan tahlili 10 bin tl civarı, mr çekim 7 bin tl civarı, tüp bebek tedavisi 100 bin tl civarı, tabii bu fiyatlar genel ortalama olup, kişiye uygulanacak tedavi ve teşhise, kullanılacak ilaç ve testlere göre değişkenlik gösterebileceği gibi tedavinin uzun ya da kısa sürmesi ile de ilgilidir. Bu nedenle öncelikle hastane ile görüşmeniz yararınıza olacaktır.

Acıbadem İstanbul (Maslak Hastanesi, Bakırköy Hastanesi, Kadıköy Hastanesi, Bahçelievler Aile Hastanesi, Fulya Hastanesi olmak üzere hastaneleri ve Acıbadem Göktürk, Etiler, Bahçeşehir, Ataşehir, Zekeriyaköy, Bağdat Caddesi ve Beylikdüzü Tıp Merkezleri ), Bursa, Eskişehir, Ankara, Bodrum, Kayseri ve Adana hastaneleri ile hizmet vermektedir. Kocaeli hastanesi kapanmıştır.

ACIBADEM ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ İÇİN TIKLAYINIZ

*** Acıbadem fiyatları sistemi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7