Amerikan Hastanesi Ücretleri – Fiyat Listesi

Amerikan Hastanesi

SGK anlaşmalı olmayan – SGK geçerli olmayan özel hastaneler rehberinden Amerikan Hastanesi tedavi ücretleri fiyat listesi ile buna dair derlenen bilgiler aşağıda yer almaktadır.

AMERİKAN HASTANESİ FİYAT LİSTESİ

Bu hastanenin, Şişli (Nişantaşı) ve Kadıköy (Feneryolu) olmak üzere İstanbul’da iki hastanesi ve Bodrum’da bir hastanesi mevcuttur. Koş Holding bünyesindeki hastanelerden birisi olan bu hastane, Türkiye’nin en prestijli hastanesi olarak kabul edilmektedir. Muayene ve tedavi fiyatları değişiklik göstermektedir. Ameliyat, MR (emar), doğum, check-up, fizik tedavi ve rehabilitasyon, kardiyoloji, KBB, dahiliye, üroloji, göz, diş, beyin cerrahisi branşları ayrı ayrı olmak üzere farklı fiyatlandırılmaktadır. Yine profesör doktor, uzman hekim, pratisyen hekim fiyatları da farklılık gösterdiği gibi kişinin tedavisi için kullanılacak ilaç, bakım, cihaz kullanımı (röntgen, test vb.) durumuna göre de farklılık gösterecektir.

İnternetten derlenen bazı örnek fiyatlar (2023 yılı için) verilmek istenirse; bademcik ameliyatı 110 bin tl, acil servis muayene 3 bin tl civarı, fizik tedavi paketi 20 bin tl civarı, muayene ücreti 4 bin tl civarı, serum ücreti 2 bin tl civarı, mr çekim, tüp bebek tedavisi, bu fiyatlar genel ortalama olup, kişiye uygulanacak tedavi ve teşhise, kullanılacak ilaç ve testlere göre değişkenlik gösterebileceği gibi tedavinin uzun ya da kısa sürmesi ile de ilgilidir. Bu nedenle öncelikle hastane ile görüşmeniz yararınıza olacaktır.

AMERİKAN HASTANESİ İÇİN TIKLAYINIZ

*** Amerikan Hastanesi fiyatları sistemi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7